Aldiana Costa del Sol

Aldiana Costa del Sol ligt aan de Costa del Sol, ook wel de Costa del Golf genoemd, aan de kust van de Middellandse Zee . Een golfreis naar dit 36-holes tellende golfresort staat garant voor een heerlijke trip vol met golf. Het hotel hanteert een all-inclusive concept. Het zal u aan niets ontbreken.

Vanaf de 2 golfbanen die erbij liggen heeft u fantastische vergezichten over de eerder genoemde Middellandse Zee, maar bovenal op de beroemde rots van Gibraltar. Veel van de holes op de Linksbaan liggen direct aan zee en het strand is dus ook op loopafstand van het hotel.

Kamerfaciliteiten

  • Airconditioning
  • Flatscreen televisie
  • Kluis
  • Minibar
  • Badkamer met bad/douche
  • Elke kamer heeft een balkon of terras voor eigen gebruik

Golfen bij Aldiana Costa del Sol
Tijdens uw golfvakantie bij Hotel Sun Club Costa del Sol speelt u op 2 zeer verschillend golfbanen. Voordat u gaat spelen doet u uw warming up op de uitgebreide oefenfaciliteiten.

Laten we beginnen met Alcaidesa Links. Deze uit 1992 stammende golfbaan is ontworpen door Peter Ellis en Cleve Clark. In 2011 werd deze baan genomineerd als één van de beste linksbanen van continentaal Europa. De baan biedt prachtige vergezichten over de Middellandse Zee en de rots van Gibraltar. Alcaidesa Links ligt direct aan zee, dit is een unicum in de Costa del Sol!

Alcaidesa Heathland is de jongste en de meest uitdagende van de twee golfbanen die het resort rijk is. De baan is nog geen 15 jaar oud, maar door de ideale groeiomstandigheden van de Costa del Sol al wel een zeer volwassen golfbaan. De baan is ontworpen door oud Ryder Cup speler Dave Thomas en is hiermee golftechnisch een hele sterke golfbaan. De baan staat bekend om haar brede fairways, maar de kronkelende rivier ligt op veel holes op de loer.

Gastronomie
Het all-inclusive concept van Hotel Sun Club Costa del Sol is een unicum in contincentaal Europa. Het golfresort heeft zeer uitgebreide eet- en drinkmogelijkheden. Met 4 bars en 2 restaurants is er veel keuze.
In het hoofdgebouw vindt u een buffetrestaurant. Hier geniet u binnen of buiten op het terras van een heerlijke maaltijd, veelal samengesteld met lokale producten. Op het strand schuift u uw stoel aam in strandrestaurant La Vista. Hier besteedt u uw avond in een prachtige omgeving onder het genot van heerlijke maaltijden.
In de 2 verschillende bars heeft u tijdens uw gehele verblijf de mogelijkheid tot het drinken van fris, bier, wijnen en cocktails. Kortom, een golfvakantie om zorgeloos te genieten!

Boek nu uw golfvakantie naar Aldiana Costa del Sol! Hier geniet u van heerlijk golf op goede golfbanen, allemaal op basis van een all-inclusive verzorging! U hoeft vanaf binnenkomst geen moment zorgen te maken!