Boetiek Hotel Plein Vijf

Hotelfaciliteiten:

  • Thee en koffie faciliteiten
  • Gratis Wifi
  • Wellness (gratis te gebruiken bij collega hotel in Asten, ongeveer 10 min rijden)

 
Kamerfaciliteiten:

  • Douche
  • TV
  • Telefoon
  • Wifi
  • Airconditioning
  • Bureau
  • Roomservice

 
Golfbanen
 
Golfclub de Gulbergen
De Gulbergen, ook wel ”het dak van Brabant” genoemd, is een 18-holes baan die bestaat uit drie verschillende lussen: Sprookjesbaan, Libellenbaan en De Old Course. Alle drie deze lussen hebben hun eigen kenmerken, zo bevindt zich op de Sprookjesbaan het hoogste punt van Brabant terwijl op de Libellenbaan zich grote waterobstakels bevinden. De Old Course is de kortste lus en zeer geschikt voor beginners. De baan is te vinden op een kleine 30 minuten rijden vanaf het hotel.
 
Helmondse Golfclub Overburg
Op ongeveer 20 minuten rijden vanaf het hotel bevind zich de Helmondse Golfclub Overburg. Deze kleine 9-holes baan, die grenst aan een natuurgebied, wordt gezien als een echte uitdaging door zijn smalle fairway’s, grote bunkers en waterpartijen.
 
Golfclub Geijsteren
Golfclub Geijsteren is een 18-holes baan, met 5 waterholes, gelegen op een kleine 25 minuten rijden van het Hotel Plein Vijf. Deze schitterende golfbaan, die in de bossen van landgoed Gasterijen ligt, wordt gekenmerkt door zijn goede band met de natuur, zo wordt er bijgehouden welke verschillende soorten dieren en planten zich in de omgeving van de golfbaan bevinden zodat ze hier rekening mee kunnen houden. Hiervoor heeft de golfbaan ook een GEO-certificaat voor gekregen, dit is een certificaat die laat zien dat de golfbaan verantwoordt en milieuvriendelijk beheerd wordt.
 
Golfbaan de Swinkelsche
Vanaf het hotel is het een kleine 30 minuten rijden om bij Golfbaan de Swinkelsche te komen. De 18-holes baan wordt gekenmerkt door de brede fairways en vele ruimte rondom de baan. Met bos, heide, water en grote bunkers is het een uitdagende baan die daarnaast ook nog glooiend is. Daarnaast is de Swinkelsche het hele jaar bespeelbaar doordat ze zomer greens en tees hebben.
 
Wat is er te doen in de omgeving?
In de omgeving van het hotel kunt u wandelen en fietsen in het hoogveengebied de Deurnese peel en de Mariapeel. Deze 2500 m2 hectare natuurgebieden zijn toegankelijk om lekker te wandelen of met de fiets door heen te gaan. Mocht dit voor u nog niet groot genoeg zijn dan kunt u altijd nog naar het nationaal park de Groote Peel toe. Hier zijn verschillende wandelroutes die u kunt volgen over het hoogveengebied waar veel verschillende vogelsoorten zitten.
 
Ook voor de stad liefhebbers is er iets te doen, zo ligt op 15 minuten met de auto (of 10 km fietsen) de stad Helmond. Hier kunt u de gezellige kroegjes en terrasjes bezoeken of kunt u nog snel wat moois vinden tijdens het shoppen.