HimmerLand Resort

U voelt het meteen als u HimmerLand binnenrijdt – een heel speciale sfeer die de plaats omringt. Als een oase midden in de prachtige natuur van het Himmerland, ligt het – klaar om uw verblijf echt bijzonder te maken. In HimmerLand vindt u enkele van de beste en aantrekkelijkste golfbanen van Denemarken. HimmerLand heeft 2 18-holes golfbanen; New Course en Old Course, alsmede een 6-holes Academy course. De New Course is een baan van de European Tour en wordt gebruikt voor zowel Made in Denmark als Challenge Tour, dus er is gegarandeerd een uitdagende baan voor zelfs de beste golfers in HimmerLand.

HimmerLand biedt ook veel meer dan golf. In feite is er ruimte voor gezinnen, geliefden of vrienden op een reis en een groot aantal spannende activiteiten wachten op zowel kinderen als volwassenen. Het resort biedt spa & wellness van absolute topklasse met exclusieve en ontspannende spa zowel binnen als buiten. U kunt kiezen uit een breed scala aan spa-behandelingen. Daarnaast kunt u avontuurlijk midgetgolfen, bowlen, croquet spelen, gebruik maken van het zwembad of de fitness, buiten zwemmen in een van de schoonste meren van Denemarken en genieten van het uitzicht vanuit een hete sauna. Er is ook een buitenspeelplaats en een binnenspeelkamer. Tijdens alle vakanties zijn er activiteiten voor zowel kinderen als volwassenen, waaronder schattenjachten, roomsoesjescursussen en jeneverproeverijen.

HimmerLand heeft 60 mooie, nieuwe kamers; zowel tweepersoons- als familiekamers op 2 verdiepingen en de mogelijkheid van tussendeuren. Alle kamers hebben uitzicht op de prachtige natuur. Er zijn ook 30 vakantiehuisjes op 2 verdiepingen, voor 4-6 personen. Het resort heeft 3 restaurants. Een fine-dining met 6-9 couverts, een brasserie met alle Deense en internationale klassiekers en een diner met o.a. huisgemaakte pizza’s.