Hotel De Korenbeurs

Het hotel beschikt o.a. over:

  • Wifi
  • Thee en koffie service
  • Gratis parkeerplaats
  • Bar
  • Restaurant
  • Terras

 
Kamer faciliteiten:

  • Badkamer met douche
  • Flatscreen TV
  • Bureau
  • Minibar

 
De Korenbeurs & Golf
 
Oosterhoutse Golf Club
Op 15 minuten rijden van het hotel ligt de uitdagende en technische baan de Oosterhoutse Golfclub. Deze afwisselende baan, die op 6 verschillende holes water elementen heeft, ligt op een zandgrond en is daardoor bijna het hele jaar bespeelbaar.
De lange baan die omringd is door bos bevat veel verschillende obstakels waardoor die als technisch lastig wordt gezien en daardoor uitdagend is voor zowel beginnende als ervaren spelers.
 
Golfclub Landgoed Bergvliet
Nog geen 10 minuten rijden van hotel de Korenbeurs bevindt zich tussen de bossen de schitterende 18-holes baan van Golfclub Landgoed Bergvliet.
Ondanks dat de baan veelal afgeschermd is door bomen heeft de wind op meerdere plekken vrij spel waardoor het een lastig te bespelen baan is. Als het u gelukt is om deze baan te bedwingen dan kunt u na het golfen een heerlijke borrel nuttigen bij het Landgoed.
 
Golfpark de Loonse Duynen
Te midden van de natuurgebieden de Loonse en Drunense duinen ligt het schitterende golfpark de Loonse Duynen. De 18-holes baan is extra uitdagend door de aanwezigheid van verschillende waterpartijen, bunkers, bossen en lange holes. Hierdoor is de baan een echte uitdaging voor iedereen!
 
Golfpark de Turvaert
Op een kleine 25 minuten rijden van de Korenbeurs ligt Golfpark de Turvaert. Deze 18-holes inland linkscourse is gebaseerd op de strategie├źn van klassieke Britse golfbanen. Met zijn ruwe bunkers verraderlijke rough en weidse uitzichten is het bespelen van deze baan echt een uitdaging.
 
Wat is er in de omgeving te doen?
In de omgeving zijn verschillende fietsroutes zoals de route van Made, Oosterhout en Dorst. Deze fietsroute brengt u langs mooie bosgebieden en historische werken, een echte aanrader dus!
Ook een uitstapje naar het historische centrum van Breda behoort tot de mogelijkheden. Hier vindt u veel mooie gebouwen zoals de Grote kerk, het Kasteel of het 13e-eeuwse begijnhof. Ook biedt Breda genoeg mogelijkheden om even lekker een terrasje te pakken of te gaan shoppen.
 
Verder kunt u met het mooie weer verschillende activiteiten op het water doen, zoals een boottochtje door het beschermde natuurgebied de Biesbosch. Hier kunt u verschillende dieren spotten zoals bevers, vossen, Ree├źn en ander klein gedierte. Naast landdieren komen er ook veel verschillende soorten vogels voor die u kan zien, vind u ze allemaal?
 
Kortom, zowel op als naast de baan is er genoeg te beleven bij de Korenbeurs!