Hotel Golfpark Gut Düneburg

Golfpark Gut Düneburg is een heerlijk hotel, gelegen op een uitgestrekt landgoed van 550 hectare. Dit kleine golfhotel met 31 kamers is gebouwd in een voormalig herenhuis. In het restaurant van het hotel ziet u dan ook nog de authentieke houten balken in het plafond. De eerste hole van de gelijknamige golfbaan Gut Düneburg ligt direct naast het hotel. Bij een verblijf in dit golfhotel hoeft u na aankomst dus niet meer te reizen en kunt u genieten van een onbezorgde golfvakantie.

Na het golfen kunt u heerlijk genieten van een lekker drankje op het terras, terwijl u uitkijkt over de eilandgreen van hole 18, waar altijd wel wat gebeurd! Na uw ronde kunt u er ook voor kiezen om de kleine wellness die het hotel heeft te bezoeken. Hier kunt u genieten in één van de twee sauna’s of het stoombad!

Kamerfaciliteiten Golfpark Gut Düneburg
De kamers in Golfpark Gut Düneburg zijn klassiek ingericht met een tweepersoonsbed of twee éénpersoonsbedden en de volgende faciliteiten:
– Zithoek
– Televisie
– Wifi
– Badkamer met douche/bad
– Kluisje
– Minibar
– Airconditioning

Golfbaan Gut Düneburg
Bij een ronde op Golfclub Gut Düneburg zullen veel facetten van uw golfspel getest worden. De eerste negen holes liggen in het bos en vragen dus om veel precisie. De tweede negen liggen in een open gebied, waar de wind voor veel uitdaging zorgt! De baan is goed begaanbaar voor de beginnende golfer, maar biedt met goed geplaatste hindernissen ook een goede uitdaging voor de gevorderde golfer.

Culinair genieten
In het authentieke restaurant in het hotel geniet u van een uitgebreide menukaart. Op de kaart staat veel lokaal geschoten wild. De gerechten die u voorgeschoteld krijgt, zijn door gebruik van lokale producten altijd vers en bieden dus een heerlijk Duits vakantiegevoel!

Van het boeken van een golfvakantie naar Golfpark Gut Düneburg zult u geen moment spijt hebben. U boekt namelijk een vakantie naar een heerlijk golfhotel, gelegen aan één van de beste golfbanen in de Duitse grensstreek. Na uw ronde op deze baan geniet u van een heerlijk drankje, gevolgd door een goede maaltijd in het authentieke hotelrestaurant! Gelegen in de Duitse grensstreek, net over de grens bij Emmen, is dit hotel ook nog eens heel makkelijk aan te rijden! Een ‘must-visit’ voor echte golfliefhebbers!