Hotel Martin’s Waterloo

Net zuidelijk van Brussel, op slechts 2 uur rijden van Utrecht ligt het heerlijke Martin’s Waterloo. Martin’s Waterloo is gevestigd in de lodge naast het bekende Martin’s Grand Hotel, dat 50 meter verderop ligt. Bij een verblijf in dit hotel heeft u toegang tot dezelfde faciliteiten van het Grand Hotel, zoals de Bar le Sucre, de fitness en het hotel restaurant La Sucrerie.

Bij het boeken van een golfpakket naar dit golfhotel zijn de golfbanen van Chateau la Bawette en Rigenée inbegrepen. Er liggen echter nog 12 andere golfbanen in de nabije omgeving. Martin’s Waterloo is een waar paradijs voor de vakantiegolfer!

Kamerfaciliteiten:
Alle kamers van dit hotel zitten in de gezellige lodge van het terrein, zijn sfeervol ingericht en geven een heerlijk knus golfvakantiegevoel!

  • Airconditioning
  • Telefoon
  • Televisie
  • Wifi
  • Minibar
  • Kluisje
  • Badkamer met douche

 

Golfen tijdens uw verblijf
Bij het boeken van een pakket in Martin’s Waterloo speelt u op twee verschillende banen. U kunt er echter ook voor kiezen om geen pakket af te nemen en de banen zelf uit te kiezen, er liggen namelijk 14 verschillende golfbanen in de nabije omgeving die wij graag voor u boeken!

Golf du Chateau de la Bawette is een golfbaan waar u goed op moet letten. De baan is bijzonder geaccidenteerd met holes die door beboste valleien heen slingeren. Er zijn verschillende factoren die de holes golftechnisch goed beschermen. Bunkers, meertjes, riviertjes en smalle fairways maken u het leven lastig. Maar alle afwisseling in de holes maakt het wel een prachtige golfbaan, die nooit zal gaan vervelen!

Golf de Rigenée is een landelijke golfbaan, die al sinds de jaren ’80 bestaat, hiermee is het één van de oudste golfbanen van Waals-Brabant. De baan is bijzonder open en krijgt veel zon, hierdoor is de baan in een groot deel van het jaar bespeelbaar met zomergreens. De holes in de baan zijn bijzonder goed bescherm door voornamelijk bosjes en bunkers, maar ook door waterhindernissen. Voor en na uw ronde kunt u heel erg goed trainen op de bijzonder uitgebreide oefenfaciliteiten waarover de golfbaan beschikt.

Culinair Martin’s Waterloo
Bij terugkomst in het hotel na een lekkere dag golfen staan ze bij Martin’s Waterloo graag klaar om uw avond zo prettig mogelijk te laten verlopen.

In Bar le Sucre geniet u na terugkomst van een heerlijk drankje en een kleine snack. Het is de ideale plek om uw avond te beginnen, maar ook te eindigen!
De oude stallen van de vroegere suikerraffinaderij bieden al ruim 25 jaar onderdak aan toprestaurant la Sucrerie. Het neoklassieke gebouw stamt van origine uit 1836. Na een restauratie, waarbij deze stijl wel in stand is gehouden, is het een knus doch sjiek restaurant geworden! De menukaart bestaat uit traditionele maar creatieve gerechten, samengesteld met producten uit de nabije omgeving.

Een andere tip is de Ierse Pub “the Snug” aan de overkant van de weg. De ongedwongen sfeer die u van een Ierse Pub mag verwachten en eenvoudige maar lekkere gerechten. Voor de golfer die na de ronde zin heeft een een hamburger en frietje is dit de plek. 

Bij een golfvakantie naar Martin’s Waterloo zal u niets ontbreken! Geniet van de service die u gewend bent in de Martin’s hotels en van het bijzonder brede aanbod aan golfbanen in de buurt! De ideale locatie voor een heerlijke golfvakantie!