Hotel Tabaiba Princess

Hotel Tabaiba Princess is 4-sterrenhotel vlakbij het strand van Maspalomas, op het zuidelijke deel van Gran Canaria. Het ligt op een prachtige locatie in de buurt van de beroemde duinen en de golfbaan van Maspalomas. U heeft de keuze uit 7 zwembaden (4 voor volwassenen en 3 voor kinderen), allemaal verwarmd tot de perfecte temperatuur voor elk seizoen. Er is zelfs een kunstmatig strand en een uitgestrekte tropische tuin. Het hotel beschikt over een adults-only gedeelte met een chill-out bar, hangmatten en Bali-bedden en een zwembad met massagestralen en tegenstroom. Ook is het hotel zeer geschikt voor kinderen. Er is een mini-waterpark in het hotel, een kinderspeelplaats en een miniclub met entertainment en activiteiten.

Wellness & restaurants Hotel Tabaiba Princess

Heerlijk ontspannen en genieten, daar draait het om in Hotel Tabaiba Princess. Volledig ontspannen in de wellness en heerlijk eten in één van de restaurants. Diner in het hoofdbuffetrestaurant met live kookstands, twee restaurants bij het zwembad of in één van de twee themarestaurants. In de themarestaurants geniet u van de Italiaanse keuken en Aziatische specialiteiten. Bovendien zijn er vele bars waar u geniet van drankjes en snacks.

In de omgeving

Als u besluit het complex te verlaten om de omgeving te verkennen, wachten Maspalomas en Gran Canaria op u met een schat aan toeristische activiteiten. Van de beroemde duinen en vuurtoren van Maspalomas tot de ongelooflijke stranden, zoals Maspalomas, San Agustín, Meloneras en Inglés Beach.