Precise Resort Bad Saarow

Precise Resort Bad Saarow  

Het Precise Resort Bad Saarow, gelegen aan de oevers van het idyllische Scharmützelmeer, is de perfecte bestemming voor gasten die op zoek zijn naar een luxe vakantie te midden van een adembenemend natuurlandschap. 

Met een ruime spa, een golfclub met vier gevarieerde golfbanen, een tennisbaan en een bijbehorende jachtacademie, een golfrestaurant en een havenrestaurant met terras met uitzicht op de Scharmützelsee, een privéstrand, een hotelwinkel en een kinderclub met kinderspeelplaats heeft het resort aan de Scharmützelsee voor elk gezinslid iets te bieden. 

Na het spelen van een mooie ronde golf, kunt u een heerlijke verkoelende duik nemen in het buitenzwembad op de zonnige dagen. Daarnaast kunt u ook even relaxen in de gezellige bar onder het genot van een lekker drankje.  

U kunt uw auto veilig parkeren in de ondergrondse parkeergarage of op de buitenparkeerplaats. Deze staan tegen betaling tot uw beschikking. 

De afstand naar de luchthaven Berlijn Brandenburg (BER) bedraagt 55 kilometer en ongeveer 45 minuten. 

Golfen in de buurt 

Bad Saarow – Arnold Palmer Platz 

De Arnold Palmer course is een echte must play course. De holes zijn echt super uitdagend. Er liggen dan ook meer dan 200 bunkers over de 18 holes. De bunkers, de rough en de lengte maken deze baan niet makkelijk om te spelen. Alle holes zijn mooi aangelegd en een waar genot om te spelen.  

Bad Saarow – Nick Faldo Platz 

De tweede baan van Bad Saarow is de Nick Faldo Platz variant. Deze 18 holes zijn ook weer heel goed en zeer uitdagend. De fairways zijn golvend en er zijn meer dan 130 bunkers. Een van de mooiste is zonder twijfel de elfde. Een lange par vijf met maar liefst veertien tactisch geplaatste bunkers. 

Bad Saarow – Stan Eby Course 

De Stan Eby course is zeer interessant dankzij zijn afwisselende holes. Zo vindt u wat waterpartijen en af en toe leuke hoogteverschillen. De baan is zeer toegankelijk voor elk niveau. De tocht naar de eerste hole is wel eventjes lopen, maar dat is dan ook zeker de moeite waard!