Romantik Hotel Platte

In het zuiden van Sauerland, in een idyllische bosrijke omgeving vindt u Romantik Hotel Platte. In dit traditioneel Duits uitziende hotel bent u verzekerd van een heerlijke golfvakantie. Het hotel is volledig gerenoveerd en daarom modern van binnen, iets dat u niet zult verwachten bij het zien van het exterieur!

De omgeving waarin het hotel zich bevindt is heerlijk rustig en geeft het ideale vakantiegevoel. Geniet in de paradijslijke rust van het heerlijke Sauerland van uw verdiende golfvakantie!

Kamerfaciliteiten:

Het hotel telt 49 luxe kamers, al deze kamers beschikken over de volgende faciliteiten:

  • Bureau
  • Telefoon
  • Wifi
  • Satelliet tv
  • Minibar
  • Kluisje
  • Badkamer met douche/bad

Golfen tijdens uw verblijf
Bij een pakket in Romantik Haus Platte speelt u op twee verschillende golfbanen, Olpe-Siegen en Repetal.

Olpe-Siegen is een mooie parkbaan met veel bomen en ligt op een klein halfuurtje rijden van het hotel. De goed gepositioneerde hindernissen in combinatie met de lichte ondulatie van de golfbaan maken het een uitdagende, doch goede golfbaan. De baan krijgt van veel golfers ook lof over het onderhoud!

Repetal Golf club ligt bij Romantik Haus Platte. De golfbaan is gelegen in een dal maat biedt ondanks dit fantastische uitzichten over de karakteristieke heuvels van de Duitse Grensstreek. De golfbaan is bijzonder variërend, u vindt hier brede en hele smalle holes. Golfers van hcp 54 en beter worden toegelaten op de golfbaan. Voor de echte beginners is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de 6 holes tellende oefenbaan, gevorderde golfers kunnen hier ook goed aan hun korte spel werken.

Culinair Romantik Platte
Na uw golfrond op één van de twee bovengenoemde banen kunt u genieten van een heerlijke maaltijd in het hotelrestaurant, dat de naam ‘1878’ heeft. De menukaart van het restaurant is traditioneel, maar met een modern tintje. U kunt genieten van heerlijke, typisch Duitse gerechten, maar er zijn ook veel internationale gerechten te bestellen. De menukaart veranderd veel omdat de keuken veel gebruik maakt van regionale producten!

Een golfreis naar het traditionele golfhotel Romantik Haus Platte is een echte aanrader. Golfen op de twee nabij gelegen golfbanen is voor golfers van alle niveaus een waar plezier en na de ronde wordt u heel hartelijk ontvangen in het hotel, waar de bediening voor u klaar staat om uw avond tot een zeer geslaagde te maken. boek nu!