Sirene Belek Hotel

Dit all-inclusive golfhotel ligt direct naast de Pasha en Sultan golfbanen van de Antalya GC. Van buiten doet het gebouw sprookjesachtig aan, terwijl de kamers modern zijn ingericht en voorzien van alle gemakken. Alle kamers zijn ruim opgezet en hebben een zithoek. U kunt kiezen uit maaltijden in buffetvorm of uit de vier verschillende à la carte restaurants met o.a. Mediterrane, Zuid-Amerikaanse en Turkse specialiteiten. Een gratis shuttlebus staat altijd klaar als transfer naar de mooie golfbanen.

Faciliteiten Sirene Belek Hotel
Aan faciliteiten ontbreekt het niet in dit 5-sterrenhotel. Er is een 24-uurs receptie, wifi, roomservice, 6 bars, buffetrestaurant met buitenterras, 4 à la carte restaurants, winkels, bioscoop, 2 buitenzwembaden, binnenzwembad en kinderbad, tennisbanen, voetbalveld, fitness, en squash. Spa met sauna, hamam en diverse behandelingen. In de restaurants kunt u genieten van mediterrane, Zuid-Amerikaanse en Turkse gerechten.

De 436 kamers die Sirene Belek Hotel telt zijn modern ingericht en zeer ruim met zitgedeelte en voorzien van telefoon, sat.-tv, wifi, minibar, kluisje en airco. Badkamer met douche/bad, toilet, föhn, badjassen en badslippers. Groot balkon met zitje. Een aantal kamers heeft zelfs een aparte woonkamer.

Golfen tijdens uw verblijf
Antalya Pasha is de kortste baan van Belek maar wel een van uitstekende kwaliteit met brede, meestal rechte fairways tussen fraaie pijnbomen en waterpartijen. De vriendelijke rough komt uw score ten goede.

De uitdaging van de Antalya Sultan golfbaan, de zusterbaan van Pasha ligt voornamelijk in de lengte en de overvloedige, strategische waterpartijen. Een prachtig alternatief voor wie van een pittig rondje golf houdt.

Titanic GC. Je merkt aan alles dat dit een van de oudste golfbanen van Belek is, maar nog steeds (zeker qua ligging) een van onze favorieten. In een mooi golvend landschap met uitzicht op de bergen en, vanaf een aantal holes, op zee. Veel oude pijnbomen, soms ook midden op de veelal brede fairways.

Ontdek de omgeving van Sirene Belek Hotel
Op het terrein van het Sirene Belek Hotel kunt u vele watersporten beoefenen, inclusief waterskiën, jetskiën, banaanrijden en surfen.

Sirene Belek Hotel bevindt zich aan een privéstrand en in een gebied met winkelstraten. Belek heeft een klein, maar gezellig centrum. Daarnaast zijn er ook enkele prachtige natuurgebieden waar u eucalyptuswouden en zandduinen met pijnbomen vindt. Hier leven zeldzame vogelsoorten en aan de kust de karetschildpad. Lokale bezienswaardigheden zijn Tuin van Tolerantie, Moskee van Belek en de antieke stad Aspendos. Het oude Aspendos ligt direct aan de oostkant van het nieuwe dorp Aspendos dat hier pas vorige eeuw ontstaan is. De overblijfselen van het aquaduct van Aspendos lopen langs de noordzijde van het dorp. Dit deel kunt u daardoor gratis bewonderen. Even een dagje rust? Breng dan een dagje door op het strand van Belek. Geen hordes mensen zoals op de meeste stranden en genieten van de zon, zee en al het andere wat Belek te bieden heeft.

Een dagtripje naar de steden Side en Antalya behoort ook tot de mogelijkheden.
Een ideale bestemming als u houdt van rust, strand en golfenen.