Golf de Seignosse

Golf de Seignosse  

Golf de Seignosse is een beroemde golfclub gelegen in het zuiden van Frankrijk, aan de Atlantische oceaan. Opgericht in 1982, is deze prachtige club een van de meest bekende golfbanen in het land.  

Golf de Seignosse bestaat uit twee gecombineerde golfbanen: de Seignosse-les-Bains Course en de Ocean Course. De Seignosse-les-Bains Course is de oudste van de twee en heeft een traditionele, klassieke stijl. Deze baan heeft 18 holes en heeft een par van 72. De Ocean Course is een moderne, uitdagende baan die 18 holes bevat en een par van 72 heeft. Beide banen bieden een onvergetelijke golfervaring.  

De Seignosse-les-Bains Course is gebouwd in een prachtig bosgebied, met veel bomen en beekjes die de golfervaring nog meer kleur geven. De Ocean Course ligt direct aan de oceaan en biedt een adembenemend uitzicht op de oceaan. Beide banen hebben een breed scala aan moeilijkheidsgraden, waaronder gemakkelijke holes, middelmatige holes en moeilijke holes.  

Golf de Seignosse biedt ook een breed scala aan faciliteiten, zoals een clubhuis met een restaurant, een pro shop, een chipping green en een putting green. Er is ook een golfschool waar gasten les kunnen krijgen van ervaren professionals. Golf de Seignosse is een van de meest bekende golfbanen in Frankrijk. Het is een prachtige plek om te genieten van de kunst van golf met een adembenemend uitzicht. Of je nu een beginner bent of een ervaren speler, Golf de Seignosse biedt een uitdagende ervaring voor iedereen.