Royal Bercuit Golf Club

De Royal Bercuit Golf Club, één van de mooiste terreinen van België, op slechts 25 minuten van Brussel, in de prachtige bosrijke omgeving van het privédomein Bercuit.

Alles is erop gericht een uitzonderlijke natuurlijke omgeving te behouden en te onderhouden, waar een prachtige golfbaan en zijn Club House en Restaurant, gebouwd te midden van de pijnbomen, harmonieus zijn geïntegreerd in een elegante en comfortabele oase van ontspanning.

Discreet omzoomd door prachtige villa’s en verspreid over vijf valleien, is de 18-holes baan de enige golfbaan in België die is ontworpen door de beroemde Engels/Amerikaanse architect, Robert Trent Jones Sr, die niet zuinig was met zijn kunst en talent.

Royal Bercuit Golf Club is een echt prestigieus, internationaal erkend wedstrijdterrein, verscheidene keren geselecteerd voor de European Tour en voor de European Ladies Masters.

Dit jaar wordt het Omnium gespeeld op Bercuit, een groots tornooi voor de beste amateurs van het land. Het golfterrein wordt het hele jaar door volledig besproeid, en dus mag U er van op aan dat U op groene fairways zal spelen.