Simola GC

Simola Golf Course 
Het Simola Golf Estate op de heuvels boven het pittoreske Knysna is een adembenemende ervaring die een combinatie is van een pijnlijk mooi uitzicht op de betoverende bossen, de stad, de lagune en de Indische Oceaan die ervoor liggen. De Jack Nicklaus signature golfbaan, die officieel werd geopend door de ‘Gouden Beer’ zelf in september 2005, is slechts een van de 5 Nicklaus signature golfbanen in Zuid-Afrika, en absoluut de mooiste. 
Je hoofd erbij houden op Simola kan een uitdaging zijn; simpelweg omdat de uitzichten rond de baan adembenemend zijn. Dit is een van de 5 Nickluas signature banen van Zuid-Afrika, en absoluut de mooiste. 
De baan biedt uitdagende holes te midden van een spectaculair landschap. Het ligt onder de hoge bergkammen en is vrij van de wind die kustgebieden zo vaak teistert. Fairways vloeien mee met de natuurlijke golvende contouren van het terrein en de ongebruikelijke configuratie van vijf par 5’s en vijf par 3’s voegt een nieuwe dimensie toe aan het spel. Iedere hole heeft een fraai uitzicht; ofwel over de Knysna-lagune helemaal naar de Heads of over de pittoreske Knysna-rivier die door de vallei beneden kronkelt en draait.