Hurghada

Een golfvakantie in Hurghada? De Egyptische badplaats is populair onder de vakantiegangers. Met prachtige stranden, een lange kustlijn en gegarandeerde zonneschijn, is deze vakantie een parel. Het oudste gedeelte van Hurghada bevindt zich in Dahar. Een leuke plek om een dag te bezoeken.

Egypte

Op golfvakantie in Egypte? Boek een heerlijke golfreis via Golftime. Egypte is een geliefde vakantiebestemming met gegarandeerd zonnig weer. Het golf(toerisme) is in Egypte niet zo groot als in Portugal of Spanje, maar is uitstekend voor een heerlijke golfvakantie. De Somabay golfbaan is gelegen aan de kust van de Rode Zee. Een paradijs voor golfliefhebbers… Lees verder Egypte

Porto

Golfen in de regio Porto? Geniet van de golfbanen in het groenste gedeelte van Portugal. Een prachtige omgeving met schitterende golfbanen. De unieke kenmerken van de golfbanen zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

Mauritius

Mauritius, een juweel verscholen in de uitgestrekte Indische Oceaan, is een bestemming die de harten van reizigers al eeuwenlang heeft gestolen. Met zijn azuurblauwe wateren, poederachtige stranden en weelderige tropische landschappen, is het geen wonder dat dit eiland synoniem staat voor exotische luxe en ontspanning. Op Mauritius heeft u de mogelijkheid om te golfen op… Lees verder Mauritius

Casablanca

Golfen in Casablanca? De Marokkaanse kustplaats is een bruisende stad vol met moderne infrastructuren en Arabisch-islamitische erfgoed. Ontdek Casablanca in combinatie met golf en ontspanning.