Anantara Vilamoura Algarve Resort

Het hotel ligt direct aan de Oceânico golfbanen. De Victoria baan is al jaren het toneel voor de Portugal Masters, onderdeel van de Europese Tour. Zowel Victoria als de Old Course staan in de top 5 van Portugal! Stuk voor stuk prachtige golfbanen. Gaat u voor luxe, dan gaat u voor hotel Anantara Vilamoura Algarve Resort. 

Kamerfaciliteiten: 

  • Modern ingericht met zithoek 

  • Telefoon 

  • Televisie 

  • Badjassen 

  • Minibar 

  • Kluis 

  • Airconditioning 

  • Badkamer met open bad, aparte douche/toilet en föhn  

  • Balkon met loungebank 

Dom Pedro Golf Collection Lagune                                                                               

De Laguna golfbaan van Dom Pedro Golf Collection uit 1990 is ontworpen door Joseph Lee en slechts gescheiden door een rij duinen van de prachtige zee. Slim geplaatste bunkers, veel water en oceaanwind geven de baan veel dynamiek. Baan met relatief open karakter en brede fairways. De Laguna course is een uitdaging voor elk niveau golfer. 

Dom Pedro Golf Collection Millennium                                                                        

De Dom Pedro Golf Collection Millennium Golfbaan is geopend in 2000. De golfbaan is ontstaan door 9-holes van de Laguna Course samen te voegen met 9 nieuwe holes, welke ontworpen zijn door Martin Hawtree. Het grootste deel van de Oceânico Millennium Golfbaan is open, maar op hole 3 tot 7 worden de fairways en greens omringd door dennenbomen. De afwisseling van smalle en brede fairways vergt veel aanpassingsvermogen en concentratie van golfers. 

Dom Pedro Collection Pinhal                                                                                  

Dom Pedro Golf Collection Pinhal is een golfbaan die de golfers een leuke mix biedt. De baan is in zijn origineel ontworpen door Frank Pennink. In de jaren daarna zijn er verschillende toevoegingen gedaan, zo ook door Robert Trent Jones Sr. in 1985. De eerste negen holes slingeren zich tussen de pijnbomen, de glooiende back negen zijn aangelegd in open terrein en bieden uitzicht op de oceaan. 

Dom Pedro Golf Collection Old Course                                                                         

De Old Course van Dom Pedro Golf Collection is een klassieker uit 1969. Deze ecologische golfbaan met terecht hoge rankings vindt u al op 25km van Faro airport. The Old Course is een Engels ontwerp van Frank Pennink met vele doglegs, omzoomd door pijnbossen.  

Dom Pedro Golf Collection Victoria                                                                           

Dom Pedro Golf Collection Victoria is een open, pittige top golfbaan met weinig bomen. De baan, ontworpen door Arnold Palmer, opende haar deuren in 2004. Per hole zijn er 5 teeboxen en dat maakt de baan ook geschikt voor hogere handicappers. Lastig gesitueerde bunkers en grote meren komen op 9 holes in het spel. De baan was de host voor de Portugal Master in 2007-2014 en de PGA World Cup van 2005. U vindt deze championship course op slechts 20 minuten rijafstand van Faro airport. 

Gastronomie op Anantara 

Schuif na uw ronde golf aan bij het zeer luxueuze Emo-restaurant. Geniet van heerlijke royale gerechten bereidt door hoof chef Bruno Viegas. De gerechten worden bereid met verse lokale seizoensgebonden producten bestemd voor de Mediterrane keuken.  

Laat uw gerecht serveren op het buitenterras en geniet terwijl u eet van het prachtige uitzicht op de golfbaan.