Auberge du Pêcheur

Auberge du Pecheur 

Even lekker erop uit, maar toch dichtbij. Aan de oevers van de Leie vindt u het prachtige viersterrenhotel Auberge du Pêcheur. In de groene natuurpracht rondom Gent, ontspant u in dit luxe hotel met een authentiek karakter. De kamers zijn in boutique stijl ingericht, rustig gelegen en bieden het nodige comfort. Vanaf het hotel kunt u heerlijke boottochten maken, zelfs tot in het centrum van Gent. In het hotel wordt u culinair flink verwend. Wijnliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. In de wijnkelder liggen meer dan 500 wijnen.   

Het hotel beschikt over maar liefst 32 hotelkamers met zes verschillende kamertypes. Naast het golfen op een van de twee prachtige golfbanen, bent u bij dit hotel ook op de juiste plek voor het maken van wandelingen en fietstochten. Bij de receptie helpen ze u graag met adviseren van de mooiste wandel- en fietsroutes. Ook kunnen ze u helpen met organiseren van een boottocht bij een van de partners.  

Damme G&GC  

Golf Club Damme heeft een sterke golfbaan architectuur en dat zorgt voor een boeiende 18 holes geschikt voor alle niveau’s. Deze golfbaan bij Brugge kent veel natuurlijke hindernissen, afgewisseld met serene waterpartijen. Het clubhuis is gevestigd in een sfeervolle voormalige hoeve. 

Golf & Countryclub Oudenaarde 

Golf- & Countryclub Oudenaarde beschikt over twee 18-holes golfbanen. Ook zijn er 4 oefenholes, een putting green, chipping green en een overdekte practice area. De banen liggen in het glooiende landschap van de Vlaamse Ardennen. Beide banen zijn van uitstekende kwaliteit en een genot om te spelen. 

Gastronomie bij het hotel 

Rond het avonduur kunt u plaatsnemen bij de gezellige brasserie in het hotel. Na uw mooie ronde golf kunt u hier in de middag terecht voor een lunch. Tijdens het diner kunt u kiezen uit een ruim a la carte menu en/of het driegangenmenu ”Pecheur”. Deze brasserie staat bekend om zijn gezelligheid in combinatie met een unieke culinaire ervaring. Zo kunt u bijvoorbeeld in de wintermaanden heerlijk plaatsnemen aan een tafel naast de open haard. In zomer kunt u daarentegen heerlijk genieten van het buitenterras op het binnenplein.  

Naast heerlijke lunch en diner mogelijkheden bent u bij dit hotel op het juiste adres voor zakelijke vergaderingen en voor het organiseren van events & feesten.