Brook Lodge

Brook Lodge Hotel is een viersterrenhotel gelegen in het centrum van Killarney. Hoewel het hotel midden in het centrum ligt vindt u aan de achterkant grote tuinen die zorgen voor een heerlijk rustige omgeving.  De bar/restaurant van het hotel, Linda’s Bistro, is dagelijks geopend voor ontbijt en op vrijdag en zaterdag ook voor het diner. De uniek ontworpen kamers van het hotel zijn ingericht in warme tinten en hebben op maat gemaakte meubels. De kamers zijn voorzien van thee-en koffie faciliteiten, een TV, zitje, haardroger en verwarming. 

Kamerfaciliteiten:

  • Telefoon
  • Televisie
  • Wifi
  • Verwarming
  • Bureau
  • Badkamer met bad/douche
  • Kledingkast
  • Kluisje

Golfen in Killarney

De Killarney Golf & Fishing Club is één van de meest prestigieuze en historische golfclubs van Ierland. Het is gelegen in het Killarney National Park, omgeven door meren. De club is een viervoudig gastheer van de Irish Open en de thuisbasis van twee 18-holes wedstrijdbanen. 

Killarney Killeen Course

De Killarney Killeen Course is de oudste van de 2 golfbanen van de Killarney Golf & Fishing Club en mag zich rekenen tot de mooist gelegen banen ter wereld. Direct aan het meer met imposante bergen op de achtergrond. Het is een van die golfbanen waar Ierland beroemd om is.

Killarney Mahony’s Point

Killarney Golf & Fishing Club Mahony’s Point ligt op dezelfde prachtige plek als zusterbaan Killeen, maar alleen de finishing holes grenzen direct aan het meer. Geweldige sfeer en prachtig bomenbestand. 

Dooks GC 

Iets verder bij het hotel vandaan ligt Dooks GC, één van de oudste golfclubs van Ierland. De club bestaat al sinds 1889! Het is een werkelijk magische locatie voor een prachtige golfbaan. Het is een uitdagende Links course, waarbij u het grootste gedeelte uitzicht heeft op de oceaan en de schiereilanden van Ierland. 

Killarney 

Killarney is één van de bekendste plaatsen van Ierland, en een goede uitvalsbasis voor veel bezienswaardigheden. 

Ladies View  

Ladies View is een uitkijkpunt vanwaar het Killarney National Park het beste gezien kan worden. De hofdames van Queen Victoria bezochten het uitkijkpunt tijdens het koninklijke bezoek in 1861. Ze waren zo onder de indruk van het uitzicht dat het uitkijkpunt naar ze is vernoemd.  
 
Vanaf het uitkijkpunt kunt u de weg oplopen naar een pad dat leidt naar een prachtig uitzicht op het Upper Lake. 

Killarney National Park 

Het park is een must-see wanneer u in deze omgeving verblijft. Het biedt een combinatie van bergen, meren, bossen en watervallen. Het park heeft de hoogste bergketen van Ierland: MacGillycuddy’s Reeks, met een hoogte van meer dan 1000 meter.  
 
In het park vindt u ook vele meren, de Killarney Lakes. De bijna schilderachtige meren heten Lough Leane, Muckross Lake en Upper Lake. 

Ross Castle 

Het Ross Castle lig in een inham van Lough Leane en stamt uit de 15e eeuw. U kunt het kasteel nog altijd bezoeken, het is onderdeel van Heritage Ireland. Vanaf het kasteel is het ook mogelijk om boten te huren voor trips op het meer.  

Een vakantie naar Brook Lodge biedt u rust, mooie en historische banen en een uitgebreidt aanbod aan natuur en cultuur. Neem contact op met uw reisadviseur voor meer informatie.