Castro Marim Country Club Villas

Castro Marim Golfe & Country Club is een heerlijk golfresort met vrijstaande villa’s, gelegen aan de 27-holes golfbaan Castro Marim Golf & Country Club in de Algarve en dichtbij de Spaanse grens. De villa’s bevinden zich midden in het natuurreservaat Sapal en bieden prachtige uitzichten op de Guadiana River, de Atlantische Oceaan en de golfbaan. Het historische stadje Castro Marim ligt op 3 kilometer afstand. U speelt op de Castro Marim Golfe & Country Club. Door de hoogteverschillen in de baan, raden wij aan om een buggy aan te vragen bij reservering.

Castro Marim Golfe & Country Club heeft luxe villa’s met dagelijkse schoonmaakservice, een heerlijk zwembad, prachtige gouden stranden in de buurt en genoeg dingen om te doen. Castro Marim Golfe & Country Club heeft dit alles en meer. Naast zwemmen, fietsen en sporten in de sportschool van Castro Marim Golfe & Country Club, kunt u tennissen in het nabijgelegen stadje Vila Real de Sto. António. Resortgasten krijgen korting bij deze tennisclub. Naast de vele activiteiten kunt u terecht in de zeer goede restaurants. Ook het clubhuis van de golfbaan serveert heerlijke gerechten met een prachtig uitzicht vanaf het terras.

Faciliteiten Castro Marim Golfe & Country Club
De villa’s delen een nabijgelegen groot zwembad en een tropisch zwembad met snackbar en terrassen. De woningen zijn gebouwd volgens zeer hoge eisen en bieden een keuze uit huizen met twee of drie slaapkamers.
De village houses hebben allemaal airconditioning om in de zomer af te koelen. Deze kunnen in de winter overschakelen op warme lucht en er is een open vuur voor gezellige avonden. De uitrusting en het meubilair zijn van hoge kwaliteit. De keuken beschikt over een graniet werkblad en hoogwaardige apparatuur.

Aantal villa’s: 114
• Receptie
• 2 restaurants
• Gemeenschappelijk zwembad
• Fitness
• Wifi in clubhuis
• Golfshop
• Parkeerplaats bij de villa

Faciliteiten 2-slaapkamer villa: Sfeervol ingerichte villa voorzien van airco, open keuken, woonkamer en terras met omliggende tuinen. 2 slaapkamers met eigen badkamer, waarvan 1 op de eerste verdieping met privéterras en wifi.

Golf bij Castro Marim
U kunt kiezen uit drie geweldige 9-holes golfbanen met elk een eigen karakter.

The Grouse
The Grouse is de nieuwste van de drie negen holes met meer open verreikende uitzichten op de heuvels in de omgeving. Hoewel het pas in 2008 is geopend, is de baan al behoorlijk volwassen. Het ligt op een glooiend terrein met minder bomen dan de andere twee banen. De banen wemelen van de wilde dieren, waaronder wilde zwijnen, vogels en konijnen. Sommige gelukkige golfers hebben zelfs de ongrijpbare Iberische lynx op The Grouse Course gezien in de vroege ochtend.

Guadiana
De Guadiana-baan ligt te midden van aantrekkelijke pijnbomen en heeft daardoor een heel ander karakter dan The Grouse. Kenmerken van de Guadiana zijn snelle en eerlijke greens, waarvan een aantal verhoogd liggen en beschermd worden door bunkers. Ook zijn er veel verhoogde tees en fairways die uit de bergen zijn gehouwen.

Atlântico
De Atlântico lus is net als de Guadiana baan ongeveer twintig jaar geleden ontworpen door Terry Murray uit Bristol. Atlântico is een volwassen baan met aantrekkelijke pijnbomen langs de fairways.

Oefenfaciliteiten
Castro Marim staat bekend om zijn oefenfaciliteiten en is daarom de plek voor groepen die op vakantie komen om te golfen. Er zijn twee driving ranges in de buurt van het clubhuis, één voor houtjes en één voor opwarming met korte ijzers.
Tokens voor een emmer van 25 ballen zijn verkrijgbaar bij de receptie. Het oefenterrein voor korte spel, omvat een putting green en een chipping green met vele vlaggen, evenals een bunker om uit te oefenen. Tevens is er de mogelijkheid om baanlessen te nemen, evenals individuele of groepslessen op de Academie.