Elba Lanzarote Royal Village Resort

Elba Lanzarote Royal Village Resort 

Het Elba Lanzarote Royal Village Resort is gelegen op Lanzarote en bevind zich nabij het strand. Het luxe Village Resort ligt in de Playa Blanca en heeft een typische stijl van de dorpen op het eiland. Op het resort zijn 4 restaurants aanwezig, waarbij u kunt kiezen uit een à-la-cartemenu en buffetmogelijkheden. Daarnaast zijn er meerdere zwembaden en de mogelijkheid tot gebruik van het welnesscentrum. Wanneer u verblijft op het Elba Lanzarote Royal Village Resort speelt u op de golfbanen Lanzarote Golf en Costa Teguise Golf.    
 
Faciliteiten: receptie, wifi, buffet en à-la-carte restaurant, bar, poolbar, buitenzwembaden, avondentertainment, fitness met sauna en tennisbaan. 
 
Aantal kamers: 360. 
Junior Suite: comfortabel ingericht en voorzien van telefoon, sat.-tv, wifi, kluisje, minibar en airco. Badkamer ruime douche, toilet en föhn. Alle kamers zijn met terras. 

Lanzarote Golf 

De baan van Lanzarote Golf is een goed bespeelbare golfbaan voor golfers van alle niveaus. De golfbaan is vrij vlak en je zult genieten van de goed onderhouden greens. De fairways zijn ruim en de wind op Lanzarote kan de Lanzarote golfbaan uitdagender maken. Lanzarote Golfclub is gelegen op het Canarische eiland Lanzarote, een toeristische bestemming die bereikbaar is vanuit alle grote Europese steden. Het is gelegen in het belangrijkste toeristische centrum van Puerto del Carmen op slechts 5 minuten van de beste hotels en stranden van het eiland en op 10 minuten van de luchthaven. Lanzarote is een 18-holes golfbaan par 72, het werd gecreëerd door de bekende Amerikaanse ontwerper Ron Kirby die het oorspronkelijke terrein aanpaste, tot een idyllisch landschap. 

Costa Teguise Golf 

De golfbaan van Golf Costa Teguise ligt aan de voet van een oude vulkaan en biedt een prachtig uitzicht op de Atlantische Oceaan. De golfbaan van Golf Costa Teguise bestaat uit 18 holes en is ontworpen door de Brit John Harris en aangelegd in 1978. De baan is niet alleen prachtig vanwege zijn ontwerp, maar ook vanwege de uitstekende weersomstandigheden het hele jaar door. In een duizelingwekkend landschap van lavagesteente, cactussen en palmbomen, waar de natuur perfect is geïntegreerd met Golf Costa Teguise Course. De diversiteit van de baan zal spelers dwingen alle clubs in hun tas te gebruiken. Het is een uitdaging voor professionals, terwijl het een aantrekkelijk en aangenaam rondje golf biedt voor spelers met meer bescheiden vaardigheden.  

Gastronomie op Elba Lanzarote                                                                                                                                                                                                       

Zoals eerder vermeld vindt u op Elba Lanzarote 4 luxe restaurants. Na het afronden van uw zonnige golfmiddag kunt u ervoor kiezen om heerlijk even te ontspannen bij de wellness center op het resort. Of neem plaats bij poolbar La Brasserie waar u kunt genieten van een heerlijk drankje en een kleine snack. U heeft daarna diverse mogelijkheden om de avond in te plannen. Zo kunt u aanschuiven bij het hoofdrestaurant Yaiza, waar ze gerechten serveren uit de internationale keuken. U kunt daarbij ervoor kiezen om van uw maaltijd te genieten op het buiten terras met mooi uitzicht. Of kiest u ervoor om een heerlijke traditionele gerechten te eten van de Italiaanse keuken bij restaurant La Nonna. Hier kunt u genieten van heerlijke verse pasta’s en pizza’s!