Golfhotel Vesper

Golfhotel Vesper was oorspronkelijk een hoeve met vakwerkhuisjes, maar is getransformeerd tot een schitterend golfhotel. De kamers zijn modern met authentieke balken en hedendaags comfort. Het servicelevel is op hoog niveau. De zeer goede verkeersaansluiting via de snelwegen is daarnaast ook kenmerkend voor de ligging van Golfhotel Vesper op ca. 100 km van Venlo nabij Wuppertal (14 km).

Geniet van de rust en de groene omgeving. Vanaf het dakterras kijkt u uit over de prachtige natuur en golfbanen. Naast golfen leent de omgeving zich uitstekend voor een wandeling of fietstocht. Na een dag in de frisse buitenlucht kunt u smaakvol dineren met een lekker glaasje rode wijn in de Openhaard Lounge. Of geniet van een heerlijk diner in Vesper’s Restaurant en maak uw dag compleet.
 

Faciliteiten Golfhotel Vesper

Golfhotel Vesper is een modern hotel en van alle gemakken voorzien;
• Receptie
• Wifi
• Bar
• Restaurants
• Terras
• Onoverdekte parking

Dit hotel telt 70 elegante kamers & suites die zijn uitgerust met;
• Telefoon
• Tv
• Minibar
• Badkamer met bad/douche toilet en föhn
 

Golfen tijdens uw verblijf

Het hotel ligt aan twee golfbanen, GC Gut Frielinghausen en Felderbach. Ondanks het feit dat ze zeer dicht bij elkaar liggen, zijn de twee 18-holes golfbanen zeer verschillend vormgegeven. Zowel de ’tactische speler’ als de ‘longhitter’ komen steeds weer voor grote uitdagingen te staan. Beginners en mensen die het eens willen proberen, kunnen ook terecht op het oefenterrein.

De golfbaan Gut Frielinghausen is smal en slingert door dichte bossen. GC Felderbach heeft een open karakter en is met 6100 meter behoorlijk lang. In de nabije omgeving liggen ook nog andere banen. Zoals Wasserschloss Westerwinkel, de vriendelijke open golfbaan in het Munsterland en Artland, een vlakke baan midden in de natuur. Volop golfplezier dus!
 

Ontdek de omgeving van Golfhotel Vesper

Het hotel is fraai gelegen in het heerlijke Felderbachdal, grenzend aan een beschermd natuurgebied. Maak een wandeling door het bos en het beeldenpark ‘Skulpturenpark Wildfrieden’ in de nabije omgeving van Golfhotel Vesper. Of breng een bezoek aan het Von der Heydt-museum voor een stukje kunst en cultuur van Wuppertal.

Ontdek Dortmund
Dortmund ligt op zo’n 36 minuten rijden van het hotel. Het is de grootste stad van het Ruhrgebied en de 8e stad van Duitsland qua grootte. Dortmund is groot geworden dankzij industrie, maar is ook één van de groenste steden. U vindt hier één van de grootste binnenstadse parken van Europa. Naast de oude binnenstad heeft Dortmund ook veel moderne bouwwerken. Een groot deel is namelijk tijdens de Tweede Wereldoorlog verwoest. Toch staat de stad bol van cultuur.

Bent u een liefhebber van voetbal? In Dortmund staat het Duitse voetbalmuseum en het is de thuishaven van één van de grootste clubs uit de Bundesliga, Borussia Dortmund. Ook de liefhebbers van shoppen kunnen in deze stad hun hart ophalen. Van de bekende ketens tot unieke lokale winkeltjes, het is er allemaal. De jaarlijkse kerstmarkt is ook erg populair.

Golfhotel Vesper is de ideale plek om te golfen, uit te rusten, van de natuur te genieten en dingen te ondernemen. In de persoonlijke sfeer zult u zich vanaf het eerste ogenblik op uw gemak voelen.