Grand Hyatt La Manga Club Golf & Spa

In de Costa Blanca, een kleine anderhalf uur rijden zuidelijk van Alicante, ligt Grand Hyatt La Manga Club Golf & Spa. Dit hotel ligt op één van de bekendste en meest uitgebreide golfresorts van Spanje, La Manga Club. Buiten het hotel beschikt dit resort over een, drie(!) 18-holes golfbanen en een par 47 practice course met goede oefenfaciliteiten en uitgebreide eetmogelijkheden. 

Het hotel ligt tussen de Noord en de Zuid baan van het complex. Tevens op loopafstand van alle oefenfaciliteiten, een heerlijke ligging. Naast golf worden hier ook veel andere sporten beoefend. Er wordt erg veel getennist en er zijn veel grote voetbalteams die tijdens hun winterstop verblijven in La Manga om zich hier in goede omstandigheden voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. De mogelijkheden voor het eten zijn ook zeer uitgebreid. Bij het kiezen van een verzorging op basis van half board, dan heeft u keuze uit 4 verschillende restaurants met allemaal een eigen stijl.

Kamerfaciliteiten:
• Ruime en comfortabele kamers
• Telefoon
• Televisie
• Wifi
• Minibar
• Balkon
• Airconditioning

Golfen op Grand Hyatt La Manga Club Golf & Spa

Bij het boeken van een reis naar La Manga heeft u de mogelijkheid om op 4 verschillende banen, allemaal met een eigen karakter, te spelen.

La Manga Club – South Course
De Zuidbaan is golftechnisch de beste baan van allemaal. Zuid is een lange, doch brede golfbaan. Bunkers en waterhindernissen liggen op strategische plekken op de loer om het u erg lastig te maken. Het zijn echter de greens die de baan echt moeilijk maken. Deze zijn bijzonder groot en zitten vol grain. Grain is de groeirichting van het gras, een factor in golf waar we in Nederland weinig mee te maken hebben.

La Manga Club – North Course
De Noordbaan is qua omgeving en looks heel vergelijkbaar met de Zuidbaan. Noord is even breed als de Zuidbaan, maar wel een stuk korter. De grain in de greens is vergelijkbaar met die van de Zuidbaan, maar de greens zijn een stuk kleiner en daardoor gemakkelijker.

La Manga West – West Course
De Westbaan onderscheidt zich op alle manieren van de twee andere banen. De baan is een stuk korter en veel smaller dan noord. De baan is – in tegenstelling tot noord en zuid – omgeven door pijnbomen. Door de jaren heen zijn deze pijnbomen op veel plekken over de fairway heen gegroeid en dit maakt de baan optisch heel erg smal. West is zeker een aanrader om te spelen!

Pitch and putt 
Heel weinig mensen weten dat in het dorpje achter het hotel een super leuke pitch and putt baan ligt! La Manga Club heeft een hele tijd weinig aan het onderhoud en de promotie van deze baan gedaan, daarom is het ook niet bij veel mensen bekend! La Manga Club is nu veel bezig met het verbeteren van de baan en maakt hier veel promotie voor. Als u hier bent, is een dagdeel richting deze baan gaan zeker een aanrader en super goed voor uw korte spel!

Gastronomie
Tijdens uw golfvakantie bij Grand Hyatt La Manga Club Golf & Spa heeft u veel eetmogelijkheden. Zoals al eerder vermeld heeft u bij het bijboeken van halfpension keuze uit 4 verschillende restaurants. Al deze restaurants hebben hun eigen stijl.

Tapas bar La Bodega, gelegen in het dorp achter het hotel, is de rit met de gratis shuttlebus meer dan waard. Hier geniet u van typisch Spaanse tapasgerechten! Een super gezellige manier van eten. Asian Kitchen ligt op 3 minuten lopen van het hotel. De Indonesische keuken overtreft alle verwachtingen in dit restaurant. Een echte aanrader! Amapola, het hotelrestaurant, is een goed restaurant met een brede keuze aan lokale en internationale gerechten. Na het eten in Amapola is het heerlijk om uit te buiken met een koffie of nog een laatste drankje in de mooi ingerichte hotelbar!

Als u zoekt naar een compleet, doch variërend golfresort, dan kunt u goed terecht bij La Manga Club Golf Resort! Vier golfbanen + oefenfaciliteiten, uitgebreide culinaire mogelijkheden en een uitstekend hotel. Dit is één van de meest complete golfresorts van Europa!