Hotel Barceló Montecastillo Golf

Geniet bij het golfhotel van de zeer uitgebreide faciliteiten. Zo kunt u na een lange golf dag heerlijk tot rust komen in de zeer luxe spa met diverse therapieën. Of u kies ervoor om even tot rust te komen aan de gezellige bar die het hotel kent, onder het genot van een lekker drankje en een heerlijke snack. Schuif s’ avonds aan bij één van de twee uitstekende restaurants bij het hotel zoals eerder vermeld. Lees hier meer over onder gastronomie.  
 
Faciliteiten: 24-uurs receptie, wifi, roomservice, bar, restaurant, buitenzwembad, binnenzwembad en onoverdekte parking. Spa met diverse therapieën, jacuzzi, massages, sauna, hamam en fitness. 

Kamerfaciliteiten:  

  • Klassiek ingericht 

  • Televisie 

  • Wifi 

  • Minibar 

  • Airconditioning  

  • Kluis  

  • Badkamer met bad/douche/toilet en föhn.  

  • Ruim Balkon 

Villa’s:  

  • 2 kamer villa 

  • 3 kamer villa 

Costa Ballena Golf                                                                                                          

De golfbaan Costa Ballena Golf is een baan met brede en veelzijdige 18 holes, zodat zowel professionele spelers als spelers met een lagere handicap de baan kunnen spelen. Tussen de veelzijdige holes kijkt u uit op mooie waterpartijen. De golfbaan van Costa Ballena wordt beschouwd als een van de beste banen van Spanje.  

Montecastillo                                                                                                       

Montecastillo Golf is een Jack Niclaus ontwerp en was gastheer van veel top golftoernooien, o.a. de Volvo Masters. Elke hole is weer een plaatje, vaak met torenhoge tees of strategische waterpartijen. Door de afstanden tussen tee en green is een buggy op deze golfbaan wel een aanrader. 

Sherry Golf Jerez                                                                                                        

Sherry Golf is een aantrekkelijke golfbaan aan de rand van Jerez met twee gezichten. De eerste negen holes zijn zeer glooiend, terwijl bij de tweede negen de brede fairways zich slingeren langs mooie meertjes. Daarnaast is baan van Sherry Golf één van de langste golfbanen in Spanje (6572 m.). 

Gastronomie bij Barceló Montecastillo 

Na het spelen van een mooie ronde golf op één van de drie banen heeft u uitgebreide mogelijkheden om de avond in te plannen. Na de ronde is het heerlijk om een drankje met een lekkere snack te nuttigen op het gezellige terras of bij de Ricardo’s bar van Barceló Montecastillo, met mooi uitzicht over de golfbaan.  

Na het nuttigen van een drankje heeft u bij Barceló Montecastillo de keuze uit twee uitstekende restaurants. Schuif bijvoorbeeld aan bij restaurant El Lagar, waar ze heerlijke royale Spaanse maar ook internationale gerechten serveren.  

In en rond dit historische centrum van Jerez de la Frontera treft u de tientallen bodega’s van de grote wijnproducenten uit de mooie regio. Een bezoek aan Jerez is niet volledig zonder een proeverij en rondleiding in één van de traditionele bodega’s. De ligging vlakbij de Atlantische oceaan, gecombineerd met een kalkrijke bodem en de Palomino-druiven zorgen voor de perfecte omstandigheden voor de sherry. De naam sherry was vroeger een Engelse verbastering van het woord Jerez. 

Genoeg keus dus in activiteiten in en rondom het hotel!