Hotel du Golf Chateau de Chailly

Het hotel heeft een fine-dining restaurant, bistrot, café en twee barren. U kunt hier heerlijk eten en drinken. Het bourgondische leven viert hier hoogtij. Hôtel Golf Château de Chailly heeft een ideale ligging ten opzichte van de wijngaarden in deze regio. Binnen 30-45 minuten bent u bij Côte-de-Nuits en Côte-de-Beaune. Ook liggen er binnen 60 minuten rijden vele kastelen en pittoreske dorpjes.

Gastronomie

Restaurant L’Armançon in het kasteel is een fine-dining restaurant. U kunt kiezen uit één van de 3 menu’s of à la carte bestellen. Tijdens de zomer kunt u ook op de binnenplaats eten. De gerechten die hier worden geserveerd zijn van absolute topklasse!

Bistrot Le Rubillon bevindt zich ook in het kasteel. Dit restaurant bevindt zich in de originele keuken van het kasteel. Hier kunt u terecht voor ontbijt, lunch en diner. De gerechten zijn hier misschien iets simpeler, maar zeker niet minder lekker. Ook hier heeft u de mogelijkheid om buiten te eten met uitzicht over het zwembad en de golfbaan.

Voor een drankje kunt u onder andere terecht in de Lion’s Bar. Hier worden cocktails, lokale bieren en natuurlijk wijnen uit de streek geserveerd. Ook koffie, thee en een snack staan op de kaart. In de Sports Bar kunt u golf kijken of lekker bij de haart kruipen. Na de ronde kunt u ook direct terecht bij het Pro-Shop Café.

Activiteiten

U hoeft zich geen moment te vervelen in Hôtel Golf Château de Chailly. Naast golfen kunt u ook een wijnproeverij krijgen of kookles volgen van de chef. Liever iets avontuurlijkers? Kies dan voor een ballonvaart, de omgeving is ook schitterend vanuit de lucht.