Hotel Elba Estepona & Spa

Direct aan het strand en met een ongeĆ«venaard uitzicht over zee, ligt Hotel Elba Estepona. Een prachtig 5 sterrenhotel met luxe, comfort en activiteiten. Met een binnen- en buitenzwembad is er geen gebrek aan afkoeling. Voor de kinderen zijn er verschillende activiteiten, zoals de mini-club en live shows. Buiten het hotel zijn er diverse wateractiviteiten. Daarnaast zijn er verschillende culturele rondleidingen in de Spaanse plaatsen in de buurt. In combinatie met golf, is Hotel Elba Estepona een perfecte accommodatie voor een golfvakantie.  

Kom ultiem tot rust in de Thalasso Spa. Een grote en diverse ruimte gewijd aan gezondheid, schoonheid en ontspanning. De combinatie tussen de energie en sereniteit van de zee zorgt voor een unieke ervaring.  

Gastronomie  

Elba Estepona Golf hotel biedt prachtige buffetten, voor zowel ontbijt als diner. Beginnen met champagne als ontbijt, tot aan verse salades tijdens de lunch. Met twee Ć  la carte restaurants kunt u genieten van de beste lokale en internationale gerechten. Wordt verrast van de diverse smaken die de chef-koks voor u bereiden.  

Kamerfaciliteiten 

 • Verwarming  

 • Slippers 

 • Badjas 

 • Haardroger 

 • Bidet 

 • Badkamer 

 • Strijkvoorzieningen 

 • Minibar 

 • Kluis 

 • Koffie- en theefaciliteiten 

 • TV 

 • Airco 

Afstand van vliegveld Malaga 

 • 78 km 

Golfen in de buurt van Elba Estepona 

La Hacienda Heathland 

De nieuwe in 2007 gerealiseerde Alcaidesa golfbaan is technisch uitdagender dan de ‘Links’ en biedt prachtige uitzichten op de Sierra Nevada en de zee. De baan is ontworpen door de voormalige Ryder Cup speler Dave Thomas. De fairways zijn breed, de rivier kronkelt door de golfbaan en biedt hierdoor diverse waterhindernissen. Een mooie baan voor een perfecte golfvakantie. 

La Hacienda Links Golf 

La Hacienda Links uit 1992 ligt, uniek voor de Costa del Sol, direct aan zee. Deze baan die in 2011 genomineerd is in de top 20 beste links courses, is ontworpen door Peter Ellis en Clive Clark. Golfen met, op een heldere dag, uitzicht op Gibraltar en Noord-Afrika. Heide, duinen en diepe bunkers geven de golfbaan een Schots karakter, maar de voor een linksbaan karakteristieke zandondergrond ontbreekt. Verscheidene toernooien hebben op de La Hacienda links plaatsgevonden, zoals 2 PGA van Andalusia, in 1993 and 1994, 1 PGA van Spain in 1995 en de Ryder Cup Junior Match U.S. tegen Europe in 1997. Kortom, een historische en geweldig golfbaan voor uw golfvakantie.  

Almenara 

De Almenara golfbaan uit 1998 is ontworpen door Dave Thomas. De baan kent een spectaculaire lay-out rond meren en valleien, en is de favoriet van menig golfer. De drie 9-holes lussen van Almenara Golf vormen een perfecte mix. Mooi clubhuis met golfview terras. 

El Paraiso 

El Paraiso is een sympathieke, bosrijke golfbaan voor een aantrekkelijk rondje golf. Met uitzichten van de prachtige La Concha berg aan de ene kant en aan de andere kant de prachtige Middellandse Zee. Gary Player ontwierp deze course in 1973 met brede fairways, strategische bunkers en een aantal meertjes. 

Marbella Golf & Country 

De Marbella Golf & Country Club is een van de toppers in de Costa del Sol. De baan is ontworpen in 1989 door Robert Trent Jones Senior. Deze golfbaan slingert zich door glooiend terrein en verhoogde tees zorgen voor spannende drives. Vooral het eerste deel kent veel afwisseling met ravijnen en geulen, later wordt de baan wat vlakker.T-times op deze golfbaan is inclusief buggy. 

San Roque New 

De San Roque New is een pittige, lange golfbaan uit 2005, ontworpen door Perry (zoon van) Dye. Gelegen in een prachtige omgeving met uitzichtpunten op de zee. Maar liefst 4 greens worden verdedigd door water en door de golfbaan liggen veel bunkers. Technisch een uitdagende baan maar toch kunnen ook mindere golf goden hier 

Santa Clara 

Santa Clara is een met zorg aangelegde golfbaan, ontworpen door Enrique Canales Busquets en geopend in 2001. De baan is technisch uitdagend maar vrijwel vlak, bijna geen rough, maar wel veel water (8 holes) uit de Rio Barranca. Golfers van elk niveau kunnen hier uit de weg op grote greens en een aantal opvallend lange par 3’s. 

Valle Romano GC  

Valle (spreek uit Baje) Romano is een nieuwe golfbaan ontworpen door Cabell. B. Robinson uit 2010 net buiten Estepona en tegenover Hotel Elba Estepona. Het is een leuke, flink glooiende golfbaan en vooral de afslag van de 1ste en 11de hole zijn spectaculair. Ook de vergezichten over zee zijn hier spectaculair, het onderhoud goed en het clubhuis comfortabel. 

Anderen bekeken ook: Hotel Melia Villaitana, Hotel Camiral – Camiral Golf & Wellness of Hotel Peralada Wine Spa & Golf.