Hotel Encinar de Sotogrande

Hotel Encinar de Sotogrande is een uniek en schitterend golfhotel nabij de mooiste golfbanen van Spanje. Sotogrande wordt beschouwd als een van de meet bevoorrechte gebieden aan de kust van Zuid-Spanje, met uitgestrekte stranden en hoogwaardige voorzieningen en activiteiten. Met gemiddeld 300 dagen zon, een gemiddelde temperatuur van 24 graden en diverse activiteiten in de buurt, biedt dit resort een combinatie van comfort en uitdaging. Een ideale locatie voor uw golfvakantie in Spanje. 

Gastronomie 

De restaurants van Hotel Encinar de Sotogrande bieden gasten een variëteit aan heerlijke en unieke gerechten. Het dineren zal voelen als een ervaring waarbij alle vijf de zintuigen benut zullen worden. Het Acebuche Restaurant en La Bellota Snack Bar zijn de eetgelegenheden waar de gasten tot rust komen en kunnen genieten van een heerlijk diner. 

Kamerfaciliteiten 

  • Handdoeken, beddengoed, zeep & wc-papier 
  • Haardroger 
  • Minibar 
  • Kluis 
  • TV 
  • Badkamer 
  • Airco 

Golfen tijdens uw verblijf 

La Cañada 

La Cañada ligt naast Hotel Encinar de Sotogrande. Golf La Cañada was de eerste openbare golfbaan aan de Costa de Sol. De architecten Dave Thomas en Robert Trent Jones ontwierpen de baan. Jones is ook de man achter andere prachtige banen die u vanuit dit hotel kunt spelen, zoals Valderrama en Real Club de Golf Sotogrande. 

La Hacienda Heathland 

De nieuwe in 2007 gerealiseerde Alcaidesa golfbaan is technisch uitdagender dan de ‘Links’ en biedt prachtige uitzichten op de Sierra Nevada en de zee. De baan is ontworpen door de voormalige Ryder Cup speler Dave Thomas. De fairways zijn breed, de rivier kronkelt door de golfbaan en biedt hierdoor diverse waterhindernissen. 

La Hacienda Links Golf 

La Hacienda Links uit 1992 ligt, uniek voor de Costa del Sol, direct aan zee. Deze baan die in 2011 genomineerd is in de top 20 beste links courses, is ontworpen door Peter Ellis en Clive Clark. Golfen met, op een heldere dag, uitzicht op Gibraltar en Noord-Afrika. Heide, duinen en diepe bunkers geven de golfbaan een Schots karakter, maar de voor een linksbaan karakteristieke zandondergrond ontbreekt. Verscheidene toernooien hebben op de La Hacienda links plaatsgevonden, zoals 2 PGA van Andalusia, in 1993 and 1994, 1 PGA van Spain in 1995 en de Ryder Cup Junior Match U.S. tegen Europe in 1997. 

Almenara 

De Almenara golfbaan uit 1998 is ontworpen door Dave Thomas. De baan kent een spectaculaire lay-out rond meren en valleien, en is de favoriet van menig golfer. De drie 9-holes lussen van Almenara Golf vormen een perfecte mix. Mooi clubhuis met golfview terras. 

La Reserva 

La Reserva is een prachtige golfbaan uit 2003 ontworpen door Cabell B. Robinson. La Reserva is inmiddels gearriveerd als top golfbaan die de concurrentie met Valderrama en Sotogrande aankan. De baan is afwisselend breed en smal, met doglegs, water en boterzachte greens én een grandioos clubhuis. De baan is geschikt voor elk niveau golfer. 

Valle Romano GC 

Valle (spreek uit Baje) Romano is een nieuwe golfbaan ontworpen door Cabell. B. Robinson uit 2010 net buiten Estepona en tegenover Hotel Elba Estepona. Het is een leuke, flink glooiende golfbaan en vooral de afslag van de 1ste en 11de hole zijn spectaculair. Ook de vergezichten over zee zijn hier spectaculair, het onderhoud goed en het clubhuis comfortabel. 

La Zagaleta 

Zagaleta is een exclusief residentieel landgoed van bijna 900 hectare met prachtige natuurlijke heuvels en valleien. Het ligt op een prachtige locatie met uitzicht op zee en op slechts tien minuten van Marbella. Er liggen twee golfbanen van elk 18 holes, de Old en New Course. De New Course heeft haar deuren geopend voor gasten. Een baan die u zeker een keer gespeeld moet hebben! Neem contact met ons op als u hier wilt spelen. 

Ontdekt de unieke Spaanse streek en boek nu uw golfreis naar Hotel Encinar de Sotogrande.