Hotel Laurabos

Hotel Laurabos 

Hotel Laurabos is een prachtig hotel gelegen in een rustige omgeving op Domein Laurabos. Het hotel biedt een uitstekende accommodatie voor zowel zakelijke reizigers als vakantiegangers. 

De kamers van het hotel zijn smaakvol ingericht en voorzien van alle gemakken die u nodig heeft, waaronder een comfortabel bed, gratis wifi, en een flatscreen-tv. Er zijn ook suites beschikbaar voor gasten die op zoek zijn naar extra luxe en ruimte. 

“Gewoon, lekker eten in de bossen” is het motto van de brasserie in het hotel waar u zeven dagen per week terecht kunt om informeel te genieten. Op de menukaart vindt u bijvoorbeeld de heerlijke Limburgse vlaaien bij de koffie. 

Het hotel beschikt ook over een restaurant waar gasten kunnen genieten van de beste gerechten uit de streek, bereid met verse, lokale ingrediënten. Er is ook een bar waar gasten kunnen ontspannen met een uitgebreide selectie van drankjes en een gezellige sfeer. 

Crossmoor Golf – Domein Laurabos 

De golfbaan Crossmoor Golf is een mooie gelegenheid om te golfen op een prachtige parkbos baan. De baan bevat een mooie variatie aan verschillend aan holes tussen de bomen. Later in het spel krijgt u te maken met goedgeplaatste waterhindernissen en smalle doorgangen die u op de proef stellen. De golfbaan staat bekend om zijn goede horeca met zeer service gerichte bediening. Bestel bijvoorbeeld voor het spelen een heerlijk broodje bij de horeca, die u later kunt opeten bij hole 9! Hole 9 grenst namelijk aan het clubhuis.  

Naast het golfen heeft u ook de mogelijkheid om de prachtige natuur te verkennen rondom het hotel. U kunt bijvoorbeeld een mooie wandeling maken of een mooie fietstocht in het prachtige Laurabos. Geniet van dit prachtige historische bos- en heidelandschap, waar je Schotse Hooglanders kunt zien grazen. Of ga op ontdekkingstocht naar het aangrenzende natuurgebied Kempen-Broek op de Nederlands-Belgische grens.