Hotel Martin’s Brugge

Op 1,5 uur rijden van Breda bent u in hotel Martin’s Brugge. Martin’s Brugge is een hotel in de pittoreske binnenstad van Brugge. Het hotel is omgeven door talrijke musea, waaronder het 13e eeuwse Belfort. De binnenstad van Brugge staat bekend om haar oude en authentieke panden.

Het hotel heeft een goede bar en een heel gezellig binnenplaatsje, waar u lekker kunt genieten van een heerlijk hapje of drankje. In de binnenstad van Brugge heeft u zeer veel goede restaurants. Onze zuiderburen zijn namelijk echte Bourgondiërs!

Kamerfaciliteiten
Alle 199 de hotelkamers zijn modern ingericht en voorzien van het volgende: 

  • Telefoon
  • Wifi
  • Kluisje
  • Airconditioning
  • Badkamer met bad/douche
  • Toilet
  • Föhn

Golfen tijdens uw verblijf
Bij het boeken van een golfreis naar Martin’s Brugge komt u aan golf weinig tekort. U zult spelen op 2 goede golfbanen.

Oostburg is een leuke, goed aangelegde licht glooiende golfbaan. Tijdens uw ronde zult erg goed uit moeten kijken voor de vele waterpartijen die de baan rijk is. Deze waterpartijen zijn voor de golfers soms funest, maar ze doen de flora en fauna van de baan wel heel goed. Het is namelijk geen uitzondering als u tijdens uw ronde flamingo’s en/of pelikanen tegenkomt. Na uw ronde staat het personeel in het clubhuis voor u klaar om u te voorzien van een heerlijk drankje op het fijne terras.

Damme GC wordt door veel golfers gezien als één van de best onderhouden banen rondom Brugge. De baan heeft een sterke architectuur en is geschikt voor golfers van alle niveau’s. De baan heeft veel natuurlijke hindernissen, waaronder een goed aantal flinke waterpartijen. Na uw ronde kunt u genieten van een heerlijk hapje in het clubhuis, dat is gevestigd in een oude hoeve.

De beste restaurants van het ‘Venetië van het noorden’ bevinden zich namelijk op loopafstand van het hotel.

Boek nu uw golfvakantie naar het heerlijke Martin’s Brugge. Tijdens een trip naar dit hotel heeft u het échte vakantiegevoel, en dat op slechts een kleine 2.5 uur rijden van Utrecht!