Hotel Meliá Marbella Banús

Ontdek dit luxe en elegante viersterrenhotel gelegen in Puerto Banus, Marbella, een populaire toeristische bestemming in het zuiden van Spanje. Het luxe Meliá Marbella Banús biedt 3 buitenbaden, waaronder een zwembad voor alleen volwassenen en een kinderzwembad. Je kunt gratis gebruikmaken van de spa met een sauna en een Turks bad, evenals van het 24-uursfitnesscentrum. 

Alle kamers van het Melia Marbella Banús bieden interactieve satelliet-tv en een kluisje. Airconditioning en verwarming zijn seizoensgebonden beschikbaar, en het privébalkon biedt uitzicht. Het Meliá Marbella Banús beschikt over een aantal exclusieve The Level zalen en diensten, waar je als een The Level-gast kunt profiteren van privétoegang tot de The Level Lounge, inclusief een open bar en privébuffet, kledingpers- en conciërgediensten en diensten vóór aankomst. Alle kamers hebben een kussenmenu, superieure voorzieningen en toiletartikelen, kindervoorzieningen, strijkfaciliteiten, een flatscreen-tv met satellietzenders, een service waarbij de bedden worden klaargemaakt voor de nacht en nog veel meer. Een prachtige accommodatie voor uw golfvakantie in Spanje. 

Gastronomie  

Ontdek de lokale en internationale gerechten in de drie diverse eetgelegenheden. Begin de dag met een ontbijt op het terras met uitzicht op het zwembad. Kies uw eigen lunch uit een ruim aanbod van verschillende buffetten. Een ruim en licht buffet ontworpen om de gasten tevreden te stellen.  

Het D.O.M. Restaurant is de perfecte plek om in de avond te dineren. Twee grote professionals, een chef-kok uit Malaga en een maître uit Sevilla, hebben de handen ineengeslagen met het nobele doel de waardering voor de plaatselijke keuken te vergroten en ingrediënten uit de streek te promoten. Een culinaire ervaring, huisgemaakt en ontworpen voor een unieke ervaring.  

De Blue Lounge Bar biedt de mogelijkheid om rustig te snacken onder het genot van een drankje. Een ontmoetingsplaats waar de afstand tussen het zwembad en de bar minimaal is. 

Kamerfaciliteiten 

 • Verwarming 
 • Handdoeken 
 • Haardroger 
 • Douche 
 • Wekservice 
 • Minibar 
 • Kluis 
 • TV 
 • Badkamer 
 • Airco  

Afstand van vliegveld Malaga 

 • 55 km 

Golfen in de buurt van Meliá Marbella Banús 

Marbella Golf & Country  

De Marbella Golf & Country Club is een van de toppers in de Costa del Sol. De baan is ontworpen in 1989 door Robert Trent Jones Senior. Deze golfbaan slingert zich door glooiend terrein en verhoogde tees zorgen voor spannende drives. Vooral het eerste deel kent veel afwisseling met ravijnen en geulen, later wordt de baan wat vlakker. Tee-times op deze golfbaan is inclusief buggy. Een prachtige golfbaan voor uw golfreis in Spanje. 

Almenara  

De Almenara golfbaan uit 1998 is ontworpen door Dave Thomas. De baan kent een spectaculaire lay-out rond meren en valleien, en is de favoriet van menig golfer. De drie 9-holes lussen van Almenara Golf vormen een perfecte mix. Mooi clubhuis met golfview terras. 

El Paraiso 

El Paraiso is een sympathieke, bosrijke golfbaan voor een aantrekkelijk rondje golf. Met uitzichten van de prachtige La Concha berg aan de ene kant en aan de andere kant de prachtige Middellandse Zee. Gary Player ontwierp deze course in 1973 met brede fairways, strategische bunkers en een aantal meertjes. 

Atalaya Old Course 

De Old Course van Atalaya is echt een klassieke parklandbaan met prachtige, brede fairways (je kunt er dus lekker met je driver in de weer), mooie bomenbestand, verhoogde greens en strategisch geplaatste bunkers. De baan, gelegen tussen Marbella en Estepona, op 68km vanaf Malaga airport, is ontworpen door Bernard von Limburger in 1968. 

Valle Romano 

Valle (spreek uit Baje) Romano is een nieuwe golfbaan ontworpen door Cabell. B. Robinson uit 2010 net buiten Estepona en tegenover Hotel Elba Estepona. Het is een leuke, flink glooiende golfbaan en vooral de afslag van de 1ste en 11de hole zijn spectaculair. Ook de vergezichten over zee zijn hier spectaculair, het onderhoud goed en het clubhuis comfortabel.