Iberostar Selection Marbella Coral Beach

Iberostar Coral Beach 

Het Iberostar Marbella Coral Beach Hotel is gelegen aan de Costa del Sol in het zuiden van Spanje, in de buurt van het stadje Marbella. Het hotel heeft een rustige ligging direct aan het strand en biedt prachtig uitzicht op de Middellandse Zee. Het hele jaar door genieten van het strand? Dat kan bij Iberostar Coral Beach! Marbella beschikt over een heerlijk microklimaat wat komt dankzij de bergen die het beschutten tegen het noorden. Het hotel beschikt over 170 kamers, waaronder standaardkamers, suites en familiekamers, die allemaal zijn voorzien van airconditioning, een minibar, een kluisje, een flatscreen-tv en gratis wifi. 

Op het gebied van gastronomie biedt het Iberostar Marbella Coral Beach Hotel een scala aan mogelijkheden. Het hotel heeft twee restaurants: het hoofdrestaurant serveert ontbijt, lunch en diner in buffetvorm, terwijl het à-la-carterestaurant La Alhambra gespecialiseerd is in Andalusische en internationale gerechten. Daarnaast zijn er ook nog twee bars, waar gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes en hapjes. 

Voor golfliefhebbers is het Iberostar Marbella Coral Beach Hotel een ideale bestemming, omdat er in de omgeving diverse golfbanen te vinden zijn. Enkele bekende golfbanen in de buurt zijn Rio Real Golf, Santa Clara Golf Marbella en Marbella Golf & Country Club. Het hotel biedt tevens faciliteiten voor gasten die willen oefenen, zoals een putting green en een driving range. 

Tot slot biedt het Iberostar Marbella Coral Beach Hotel ook een scala aan faciliteiten en activiteiten voor haar gasten. Zo beschikt het hotel over een groot buitenzwembad, een kinderzwembad, een fitnessruimte, een spa met sauna en stoombad, en een tennisbaan. 

Golfen in de buurt 

Rio Real Golf 

Golf Rio Real is een prachtige golfbaan ontworpen door Javier Arana, geopend in 1965. De baan is gelegen op slechts 5 minuten van Marbella en 49km vanaf Malaga airport. Rio Real is vernoemd naar de rivier de Rio Real die regelmatig als natuurlijke hindernis in de golfbaan opduikt. Het is een lange, maar vrij vlakke baan waarbij twee holes grenzen aan zee. De baan is geschikt voor elk soort golfer. 

Santa Clara Golf Marbella 

Santa Clara is een met zorg aangelegde golfbaan, ontworpen door Enrique Canales Busquets en geopend in 2001. De baan is technisch uitdagend maar vrijwel vlak, bijna geen rough, maar wel veel water (8 holes) uit de Rio Barranca. Golfers van elk niveau kunnen hier uit de weg op grote greens en een aantal opvallend lange par 3’s. 

Marbella Golf & Country  

De Marbella Golf & Country Club is een van de toppers in de Costa del Sol. De baan is ontworpen in 1989 door Robert Trent Jones Senior. Deze golfbaan slingert zich door glooiend terrein en verhoogde tees zorgen voor spannende drives. Vooral het eerste deel kent veel afwisseling met ravijnen en geulen, later wordt de baan wat vlakker. T-times op deze golfbaan is inclusief buggy.