Isla Canela Golf Appartementen

De appartementen zijn gelegen tussen de golfbaan van Isla Canela en het strand, in een rustige regio. De appartementen hebben allemaal twee slaapkamers, waardoor ze perfect zijn voor groepen van vier of meer, die op zoek zijn naar een rustige golfvakantie met enkele prachtige golfbanen in de buurt. Elk van de appartementen met twee slaapkamers beschikt over een ruime woonkamer, volledig uitgeruste keuken, airconditioning, Wi-Fi (10MB) en terras. U kunt ook gebruikmaken van de gemeenschappelijke tuinen en tennisbanen.

Er is een fietspad van de appartementen naar het strand en de nabijgelegen badplaats Ayamonte. De Isla Canela Golf Appartementen zijn de perfecte optie voor een ontspannen golfvakantie in Spanje. U heeft 2 fantastische golfbanen tot uw beschikking. Isla Canela Old Course is parkland stijl en zeer gemakkelijk te lopen. Het is 8 minuten lopen van de appartementen. Valle Guadiana Links is de golfbaan gelegen net over de grens van Portugal. Een uitstekende lay-out met een aantal geweldige holes in links stijl.

De locatie van de appartementen biedt een geweldige uitvalsbasis om de Costa del la Luz regio te verkennen. U bent tevens dichtbij de Portugese grens, en de beroemde golfbestemming de Algarve. Zeer goede Portugese golfbanen zoals; Castro Marim, Quinta Do Vale, de Quinta da Ria banen en Monte Rei liggen allemaal op minder dan 30 minuten rijden. De andere kant op, in Spanje, vindt u ook vele golfbanen vlakbij. Denk aan Islantilla, El Rompido, Bellavista, Nuevo Portil of La Monacilla, allemaal op minder dan 30 minuten rijden.

Voor niet-golfers zijn er talloze bezienswaardigheden en excursies mogelijk. De rust van de regio, de Isla Canela Golf Club gecombineerd met Valle Guadiana Links en de comfortabele appartementen, maken de Isla Canela Golf Appartementen een goed uitgeruste uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in de Huelva!

Isla Canela Golf Appartementen

De Isla Canela Golf Appartementen liggen dichtbij het strand en Ayamonte, maar nog dichterbij de golfbaan van Isla Canela. Deze appartementen zijn ook zeer geschikt voor een longstay. Alle appartementen hebben twee slaapkamers, twee badkamers, ruime woonkamer, ingerichte keuken, groot zonnig terras, 10 Mb WiFi, verwarming, air airconditioning in de woonkamer, parkeerplaats, lift, zwembad, tennis en padelbanen en prachtige gemeenschappelijke tuinen. Er is een fietspad van de appartementen naar het strand en Ayamonte.