Konopiste Golf & Spa Resort

Konopiste Golf & Spa Resort
Het Golf Resort Hotel Konopište biedt ruime kamers deels in een voormalig kasteel. Het wordt omgeven door de grootste golfbaan van Tsjechië en bevindt zich op slechts enkele minuten van het beroemde kasteel Konopište. Het hotel heeft 2 restaurants: Tee no. 19 en Steakhouse St. Florian, met zowel Tsjechische en internationale keuken. U kunt genieten van barbecue-avonden in de zomer.
De stijlvolle kamers zijn verdeeld over 5 gebouwen, waaronder het kasteel, voorzien van telefoon, tv, minibar, gratis wifi, badkamer met bad/douche en toilet.

Faciliteiten: 2 restaurants, zwembad, Wifi, Zwembad, Fitness, welnesscentrum met Spa en wellness arrangementen. (o.a. voetenbad, Spalounge, sauna, stoomkamer, dompelbad, zoutwaterzwembad)

Konopiste Golf
Konopiste Golfclub is een 36 holes baan verdeeld over de oude Radecky Course en de nieuwe d’Este Course.  Radecky is een PGA baan die de golfer meevoert door een golvend landschap, langs bossen, vele bunkers en hindernissen. De greens zijn groot en mooie gemodelleerd. Ook kenmerkend hier is de prachtige stille natuur, met mooie flora en fauna. 

d’Este Golfcourse 
Hier komt meer water in het spel! De d’Este course vraagt een strategisch plan en het loont op de fairway te blijven! Er volgen ook een aantal spectaculaire holes. De signature hole is de 9e met een ware eilandgreen. Op het grandioze terras kun je vervolgens alles nog eens nabesrpeken met je flightgenoten.