Landhaus Beckmann

In de Duitse Grensstreek, op slechts een uur rijden van Arnhem ligt het kleinschalige en sfeervolle hotel Landhaus Beckmann. Bij een verblijf in dit golfhotel bent u van alle gemakken voorzien. De golfbanen liggen op korte rijafstand, het hotel beschikt over een goed restaurant en u kunt tijdens uw verblijf gebruik maken van de heerlijke wellness die het hotel rijk is.

Kamerfaciliteiten:
De kamers in dit charmante golfhotel zijn kort geleden gerenoveerd en daarmee zeer complete hotelkamers met :

  • Zithoek
  • Satteliet tv
  • Wifi
  • Minibar
  • Airconditioning
  • Kluisje
  • Telefoon
  • Badkamer met douche, toilet en föhn

Golfen tijdens uw verblijf
De twee banen die u speelt bij het boeken van een verblijf in Landhaus Beckmann zijn Golf International Moyland en Mühlenhof, twee bijzonder verschillende golfbanen die ervoor zorgen dat u tijdens uw gehele verblijf veel golfplezier zult hebben.

Golf International Moyland is qua ontwerp is deze glooiende golfbaan volgens velen één van de beste golfbanen uit de Duitse grensstreek. Veel verhoogde teeboxen zorgen voor overzichtelijke, doch lastige holes. De greens zijn bijzonder goed verdedigd door voornamelijk bunkers.

Waar International Moyland glooiend is, is Mühlenhof Golf & Country Club dit niet. Mühlenhof is een voornamelijk vlakke golfbaan in een landschap met veel waterhindernissen. De baan is wat vriendelijker dan Moyland, maar zeker geen straf om te spelen, elke golfer zal zich hier thuis voelen.

In de buurt van Hotel Landhaus Beckmann zijn nog andere banen die de moeite waard zijn. Zo ligt naast International Moyland ook nog de golfbaan Land & Golfclub Schloss Moyland, een leuke golfbaan met een aantal bosholes en een aantal meer open holes. Na de ronde eet je hier een heerlijke flammkuchen in het gezellige clubhuis. 

Culinair
In het restaurant geniet u van heerlijke ‘Niederrheinische’ gerechten. Zoals u van de Duitse keuken gewend bent wordt er heel veel met lokale producten gewerkt. Met gepaste passie en liefde wordt er gewerkt met en verteld over de regionale producten die gebruikt worden in de gerechten!
Zoals vaker in de Duitse keuken wordt er veel gewerkt met lokaal geschoten wild. In Landhaus Beckmann kunt u genieten van een heerlijk stuk ree of gevogelte, maar als u op de site de menukaart opzoekt, dan valt het op dat veel van de gerechten vegetarisch zijn, ook hier dus weer geldt : voor iedereen wat!

Een golfreis naar Landhaus Beckmann geeft u het ideale golfvakantiegevoel. Boek een vakantie naar dit heerlijke golfthotel en geniet van de goede service, uitdagende golfbanen die goed worden onderhouden. En geniet ’s avonds van een heerlijk drankje, gevolgd door een heerlijk diner op een mooie plaats, kortom, een heerlijke golfvakantie, en dat allemaal dichtbij huis!