Martin’s Agora – All Suites

Martins’s all Suites is onderdeel van Martin’s Agora City Resort.

Martin’s Agora City Resort bestaat uit twee faciliteiten. Een superieur driesterrenhotel met 108 kamers en een viersterren appartementenhotel met 102 suites. In het Agora-complex van 12.000 m² bevindt zich alles onder één dak: vergaderruimten, een groot wellness- en fitnesscentrum en een goede gastronomie.

Gelegen in het hart van de stad en aan de oevers van het Louvain-la-Neuve-meer, zijn de hotels gebouwd rond een aangename binnenplaats en geniet je er van een uitzonderlijke locatie in een stedelijke en groene omgeving. Deze twee nieuwe hotels, met hun ‘urban’ en ‘lifestyle’ karakter, zullen zeker de tradities van comfort, service en duurzaamheid bevatten die mensen verwachten van een Martin’s Hotel.

Accommodaties
Martin’s all-suites biedt exclusieve suites en appartementen van 34 m² tot 120 m² voor korte, middellange of lange verblijven. De 102 ruime, luchtige en prachtig ingerichte suites (met kitchenette) bieden een huiselijke sfeer en comfort. Sommige suites zijn uitgerust met een balkon met uitzicht op de stad of de aangelegde binnenplaats, en sommige bieden een prachtig uitzicht op het Louvain-la-Neuve-meer.

Golfen tijdens uw verblijf
De Omgeving van Louvain-la-Neuve is uitermate geschikt om te combineren met een of meerder rondes golf. Er liggen in de omgeving veel mooie golfbanen. Bij Martin’s all Suites kunt u standaard de keuze maken uit Golf de Pierpont, Louvain-la-Neuve GC en Chateau de la Bawette. Als u voorkeur uitgaat naar een van de andere golfbanen in de omgeving, kan dat uiteraard worden geregeld.

Gastronomie
Martin’s Louvain-La-neuve en Martin’s all-suites nodigen u uit om te genieten van een heerlijke culinaire ervaring, gericht op eten dat zowel gezond als lekker is. Een restaurant, brasserie, wijnbar en en proeverij / workshopruimte zijn een greep van de culinaire faciliteiten.

Vooral de wijnbar is een plek waar je moet zijn geweest.
Di’Vino is een wijnbar in een lichte en heldere oranjerie die uitkijkt op een aangename tuin. Het biedt een uitgebreide lijst met wijnen geselecteerd door sommeliers met een passie voor hun beroep. Daarbij worden heerlijke lekkernijen geserveerd van lokale producten die daarbij horen. Met zijn aangename lobby, massief eiken vloer, Granito-afwerkingen en een piano, combineert Di’Vino warmte en sereniteit in een aangename sfeer.

Het restaurant heeft een capaciteit van 50 zitplaatsen, een gezellige lounge en een bar met barkrukken. In de bar worden het hele jaar door verschillende activiteiten aangeboden (tentoonstellingen, Mini concerten, wijnproeverijen, etc.). Een geweldige plek dus om heerlijk te genieten na een inspannende dag op de golfbaan.

Wellness
Martin’s City spa bestaat uit een fitnessruimte, een binnenzwembad, een spa, 5 behandelkamers en een kruidentheekamer. Het Hotel biedt tevens zowel fitnessprogramma’s als groepslessen aan. Martin’s City spa is ook open voor bezoekers van buitenaf.

Martin’s City Spa nodigt u uit om te profiteren van de voordelen van zoals zij noemen: ‘Global Wellness’. De aanpak is gebaseerd op het principe dat het welzijn van elk individu wordt bereikt door een balans die specifiek is voor hem of haar. Met fitnessfaciliteiten, spa, thermale baden en behandelingen helpt het hotel u een persoonlijke ‘Wellness-ervaring’ samen te stellen. Het hotel biedt u zelfs advies over voeding om uw gezonde en uitgebalanceerde welzijnservaring compleet te maken.