Novotel Saint Quentin Golf National

Novotel Saint Quentin  

Het Novotel Saint Quentin En Yvelines is voor golfers een perfecte uitvalsbasis voor het golfen op Le Golf National. Wanneer u verblijft in dit Novotel kijkt u uit over de prachtige golfbanen die jaarlijks het decor zijn voor het Open de France. De golfbaan Albatros was in 2018 ook het decor voor de Ryder Cup. Het moderne hotel heeft 131 kamers, een zwembad en een restaurant dat uw gerechten bereid met biologische producten. Vanuit de bar en het terras heeft u een weids uitzicht over de golfbanen L’Albatros en L’Aigle. Naast deze prachtige golfbanen zijn ook het Kasteel van Versailles en Parijs op ideale afstand van het Novotel Saint Quentin En Yvelines om een bezoek aan te brengen. 

Aantal kamers: 131 
2-pers. kamer: modern ingericht en voorzien van telefoon, sat.-tv, gratis wifi en kluisje. Eigen badkamer met bad/douche, toilet en föhn. 

Faciliteiten: receptie, gastronomisch restaurant, clubhuis met bar en terras, zwembad, tennisbaan, wifi en onoverdekte parking. 

Golfen naast het hotel  

Le Golf National – The Albatros Course 

Le Golf National Albatros course is ontworpen door de architecten Hubert Chesneau en Robert Von Hagge om prestigieuze internationale toernooien te verwelkomen. Ieder jaar vindt hier het Open de France plaats. De golfbaan heeft een aantal jaar terug 10 maanden stilgelegen voor een ingrijpende renovatie om de baan voor te bereiden op de Ryder Cup in 2018. Doormiddel van de renovatie heeft de baan het nieuwste irrigatie en drainagesysteem.  Deze uitdagende golfbaan werd als 6e beoordeeld in the Golf World in de Top 100 courses. Het is een uitdagende, snelle golfbaan die de golfer zeker op de proef stelt. 

Le Golf National – The Aigle Course  

Naast de bekende Albatross baan beschikt Le Golf National over nog een 18-holesbaan. De Aigle is een uitdagende baan waar golfers een echt links-gevoel krijgen. Glooiende fairways, geweldige greens en lastige rough. De Aigle is een aangename zusterbaan van de moeilijkere Albatross. Ondanks dat de meeste mensen komen voor de Ryder Cup baan moet Aigle niet worden vergeten op de “to do list” tijdens een bezoek aan Le Golf National. Het kan een geweldige opwarmbaan zijn voordat de je Albatross-ervaring ondergaat, of je kan een rondje op de Aigle spelen op de dag nadat je Albatross hebt gespeeld om het vertrouwen in je golfspel terug te krijgen.   

Gastronomie 

Het restaurant van het hotel, Novotel Café, serveert traditionele gerechten bereid met biologische producten en gerechten bereid met een bakplaat. Er is ook een terras met uitzicht op het zwembad en de golfbaan. Er is ook een clubhuis met een bar waar u kunt genieten van een verscheidenheid aan drankjes, cocktails, heerlijk eten en snacks.