Ona Mar Menor Golf & Spa Resort

Het Ona Mar Menor Golf & Spa Resort is de ideale plek om te genieten van een luxe vakantie in de regio Murcia. Met vijfsterrenhotelvoorzieningen en de ligging bij het strand, biedt het hotel alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijk verblijf. Het hotel beschikt over een sport en wellness centrum voor plezier en ontspanning. Murcia is een stad met genoeg bezienswaardigheden. Geniet van een mooie stranddag aan La Manga del Mar Menor met kristalhelder water en warme temperaturen. Ontdek ook het culturele aspect van Murcia in de haven met omliggende monumenten. 

Gastronomie 

Het Ona Mar Menor Golf & Spa Resort beschikt over vijf diverse eetgelegenheden. De eetgelegenheden variëren van lokale delicatesse en internationale gerechten, bereid met verse en hoogwaardige ingrediënten.  

De vijf diverse eetgelegenheden zijn verspreid over het resort. Er is genoeg keuze, gevarieerd van Japans tot aan Italiaans. Het Fontana de Pietra, Club House, Clover Tavern Irish Pub, Mizu en Al Fresco zijn de verschillende eetgelegenheden op het resort. Met elk restaurant dat zijn eigen unieke sfeer en culinaire hoogstandjes biedt, belooft het gastronomische aanbod van Ona Mar Menor Golf Resort een onvergetelijke golfvakantie.  

Afstand van vliegveld Alicante 

  • 99 km 

Golfen in de buurt van Ona Mar Menor Golf Resort 

Mar Menor Golf 

De Mar Menor golfbaan ligt direct aan uw hotel. Deze 18 holes golfbaan is een ontwerp van Jack Nicklaus! Zowel beginnende als geoefende golfers komen dankzij zijn ingenieuze ontwerp op Golf Mar Menor volop aan hun trekken. De vele waterhindernissen vergen de nodige beheersing en in sommige gevallen een flinke dosis lef van de golfer. 

Saurines Golf 

De allernieuwste aanwinst van deze regio is ontworpen door Jack Nicklaus. De golfbaan is een uitdagende baan met grote waterhindernissen. Een prachtige baan in de omgeving van de Spaanse natuur.