Palacio Estoril Hotel Golf & Spa

Palacio Estoril Hotel & Spa  

Palacio Estoril Hotel & Spa is een vijfsterrenhotel gelegen in Estoril, Portugal. Dit luxueuze hotel biedt uw een verblijf vol elegantie, comfort en verfijning. Bij Palacio Estoril kunt u genieten van een scala aan luxe faciliteiten en diensten.  

Allereerst biedt het hotel 161 prachtige kamers en suites. Elk zorgvuldig ontworpen om u te voorzien van alle moderne gemakken en een aangenaam verblijf. Daarnaast beschikt het hotel voer uitgebreide wellnessfaciliteiten, waaronder een spa met tal van behandelingen zoals massages, gezichtsbehandelingen en lichaamsbehandelingen, verschillende thermale baden en een ontspanningsruimte om volledig tot rust te komen.  

Voor culinaire ervaringen heeft het hotel diverse restaurants en bars. Het Bougainvillea Terrace Restaurant biedt gastronomische gerechten met uitzicht op de prachtige tuinen van het hotel, terwijl de Bar Estoril de ideale plek is om te ontspannen met een cocktail of een glas wijn.  

In de omgeving Estoril vindt u fantastische golfbanen die slechts enkele minuten verwijderd zijn vanaf het hotel. Daarnaast biedt het hotel fietsverhuur, tennisbanen en een fitnesscentrum voor de fanatiekeling die nog energie over heeft na het spelen van een mooie ronde golf! 

De locatie van Palacio Estoril is ook fantastisch. Het hotel ligt in het hart van Estoril, op loopafstand van het strand, de promenade en het casino. Het historische centrum van Cascais ligt op slechts 10 minuten rijden, terwijl het centrum van Lissabon op ongeveer 30 minuten rijden ligt. 

Golfen in de buurt  

Estoril Golf 

Op slechts twee kilometer afstand vanaf het hotel vindt u de golfbaan van Estoril Golf. Estoril Golf is een beroemde golfbaan gelegen in Estoril, Portugal. De golfbaan is ontworpen door de beroemde golfbaanarchitect Mackenzie Ross en werd in 1929 geopend. Estoril Golf is een van de oudste en meest prestigieuze golfbanen in Portugal en biedt uitdagende en gevarieerde holes, te midden van prachtige omgevingen. 

De golfbaan bestaat uit 18 holes en heeft een par van 69. Het is een relatief korte golfbaan, maar de smalle fairways en snelle greens maken het een uitdagende baan voor zowel ervaren als beginnende golfers. Estoril Golf heeft ook een driving range en putting green waar golfers hun techniek kunnen oefenen.