Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa

Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa 

In het hart van de schitterende parel van de Indische Oceaan, het betoverende eiland Mauritius, ligt een oase van rust en weelde – Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa. Dit adembenemende toevluchtsoord, genesteld aan de zuidwestkust van het eiland, is als een verborgen juweel dat wacht om ontdekt te worden.  

De eerste aanblik is als een scène rechtstreeks uit een tropische droom. Eindeloze stroken van het zachtste witte zand vloeien naadloos over in de azuurblauwe wateren van de Indische Oceaan. Geniet van de heerlijke zonnestralen terwijl u luistert naar het geluid van de golfen. 

De betoverende ambiance wordt verder versterkt door de weelderige tropische tuinen die het resort omringen. Een explosie van kleuren en geuren betovert de zintuigen terwijl je door weelderige palmbomen, exotische bloemen en weelderige groene struiken wandelt. Elk hoekje lijkt bevat de natuurlijke pracht van het eiland. 

Naast dat dit een fantastisch resort is, kunt u ook heerlijk golfen op de baan naast het resort! Terwijl u uw swing verbetert, geniet je van het prachtige uitzicht vanaf de golfbaan. Geniet aan de ene kant van de glinsterende oceaan en aan de andere kant de weelderige groen. 

Watersportliefhebbers vinden hier ook een speeltuin van mogelijkheden. Van kajakken en zeilen tot snorkelen en duiken, de oceaan roept avonturiers om haar geheimen te verkennen. En als je verlangt naar verjonging en vernieuwing, biedt de spa een wereld van ontspanning en verwennerij. Hier smelten spanningen weg onder de bedreven handen van therapeuten en worden lichaam en geest vernieuwd. 

Alle kamers op het resort zijn voorzien van airconditioning, flatscreen-tv, minibars, comfortabele bedden en zijn prachtig ingericht. Ongeacht de verschillende kamertype ‘s, hebben alle kamers prachtig uitzicht over de Indische Oceaan.  

Zodra de avond valt, heeft u allerlei opties om uw diner in te vullen. Zo kunt u terecht bij het buffetrestaurant voor lekkere internationale gerechten. In restaurant La Palma kun je genieten van Italiaanse specialiteiten, Blue Marlin is het restaurant waar ze zeer goede vis serveren! 

Paradis Golf 

Onvergetelijk is het enige woord dat een rondje golf op de baan van Paradis kan beschrijven. De fairways en greens krullen langs de kustlijn van een spectaculaire baai tegen een achtergrond van majestueuze bergen. De bewering dat dit een van de mooiste golfbanen van Mauritius is, is terecht. De 18-holes Par 72 golfbaan is aangelegd op het terrein van het resort en strekt zich uit over 5.924 meter tussen de iconische Morne berg en de kristalheldere lagune van het Morne schiereiland. 

Een groot deel van het creatieve ontwerp van sommige bunkers en fairways is toe te schrijven aan internationale golflegende Tony Johnstone, die enkele jaren heeft doorgebracht met het spelen van de baan in zijn vele evolutiefasen. 

De gladde groene fairways zijn bezaaid met de felle kleuren van bougainville, flamboyanten, poinsettia’s en araucarias, terwijl de koninklijke palmen, filao en kokospalmen het plaatje van tropische eilandstijl compleet maken. 

Mont Choisy Le Golf 

Mont Choisy Le Golf is veel meer dan een nieuwe kampioenschapsbaan. Het is de eerste golfbaan op Mauritius die de natuurlijke schoonheid van het noorden van het eiland, het uitzicht op de bergen en het historische erfgoed van de plaats samenvoegt in een!  

Gasten die in een Beachcomber golfresort verblijven, hebben bevoorrechte toegang tot Mont Choisy Le Golf voor een uitgebreide golfervaring. De enige 18-holes golfbaan in het noorden van Mauritius ligt vlak bij de badplaatsen Grand Bay en Trou aux Biches.