Relais Bella Rosina

Relais Bella Rosina  

Midden in het prachtige regionale park La Mandria ligt het Relais Bella Rosina Pool & Spa. Alle kamers en suites kijken uit op het grote, verwarmde zwembad en het park van Bella Rosina. Geniet vanuit het verwarmde zwembad van de prachtige vergezichten over de natuur. Ook heeft u hier de mogelijkheid om te genieten van de buitenspa naast het zwembad.  

Royal Park I Roveri 

Royal Park I Roveri is een gerenommeerde golfbestemming te midden van het adembenemende landschap van Piemonte, Italië. De golfbanen, ontworpen door de befaamde architect Robert Trent Jones Sr., belichamen zijn meesterschap in het creëren van uitdagende, eerlijke en esthetisch verbluffende golfervaringen. Het ontwerp integreert naadloos strategisch geplaatste bunkers, golvende fairways en schilderachtige waterpartijen, en benadrukt de natuurlijke schoonheid van het terrein. 

De omgeving van Royal Park I Roveri is rijk aan natuurpracht, omgeven door weelderig groen en biedt ononderbroken vergezichten op de omliggende bergen. Het resort omvat niet alleen uitdagende golfbanen, maar ook uitstekende voorzieningen zoals hoogwaardige accommodaties, gastronomische restaurants en luxe spa’s. Hier kunnen golfers genieten van een totaalervaring, zowel op als buiten de golfbaan. 

Met diverse golfbanen van verschillende moeilijkheidsgraden biedt Royal Park I Roveri een gevarieerde speelervaring. Of je nu een beginnende golfer bent die zijn vaardigheden wil aanscherpen of een ervaren speler die een uitdagende ronde zoekt, het resort heeft voor elk wat wils. 

Torina la Mandria  

Torino La Mandria is een golfclub en –resort gelegen in de nabijheid van Turijn, Italië, en vormt een oderdeel van het La  Mandria Park. Dit park heeft een rijke historie als Koninklijk jachtreservaat van het Huis van Savoye. De golfbaan bevindt zich te midden van deze historische achtergrond, wat een extra dimensie aan de golfervaring toevoegt.  

De golfbaan staat bekend om zijn kwalitatieve ontwerp dat uitdagend is voor zowel beginnende als ervaren golfers. Het terrein is doordacht geïntegreerd in het natuurlijke landschap van weelderige groene omgevingen en biedt een schilderachtige setting.  

Naast het golfen biedt Torino La Mandria aanvullende voorzieningen, waaronder clubfaciliteiten, restaurants en mogelijkheden voor golflessen. Dit maakt het niet alleen een plek om te golfen maar ook om te ontspannen en te genieten van de omgeving.