SO/ Sotogrande

SO / Sotogrande 

SO/ Sotogrande is een luxueus 5-sterrenhotel gelegen aan de adembenemende Costa del Sol. Gelegen op slechts 5 kilometer van de kustlijn, biedt dit resort een oase van rust en verfijning, weg van de drukte maar toch dicht bij alle prachtige bezienswaardigheden van de regio. Met 3500 vierkante meter aan spa- en sportfaciliteiten kunnen gasten zich onderdompelen in pure ontspanning en welzijn.  

Gastronomie 

Voor culinaire verwennerij bieden het resort vijf verschillende restaurants, elk met hun eigen unieke smaken en sferen, variërend van lokale delicatessen tot internationale gerechten van topkwaliteit. 

Alle kamers zijn voorzien van moderne gemakken, waaronder airconditioning, voor een comfortabel verblijf. Daarnaast bieden de kamers een prachtig uitzicht op de golfbanen en tuinen van het resort.  

 
Golften tijdens uw verblijf 

Het resort is omringd door de mooiste banen van de Costa del Sol. De Almenare en La Reserva zijn daar een van. 

Almenara 

De Almenara golfbaan uit 1998 is ontworpen door Dave Thomas. De baan kent een spectaculaire lay-out rond meren en valleien, en is de favoriet van menig golfer. De drie 9-holes lussen van Almenara Golf vormen een perfecte mix. Mooi clubhuis met golfview terras.  

La Reserva 

La Reserva is een prachtige golfbaan uit 2003 ontworpen door Cabell B. Robinson. La Reserva is inmiddels gearriveerd als top golfbaan die de concurrentie met Valderrama en Sotogrande aankan. De baan is afwisselend breed en smal, met doglegs, water en boterzachte greens én een grandioos clubhuis. De baan is geschikt voor elk niveau golfer. 

Ontsnap naar luxe en verfijning bij dit 5-sterrenresort, waar elke gast luxe en een geweldige golftime ervaart.