Sol Marbella Estepona Atalaya Park

Sol Marbella Estepona Atalaya Park 

Het Sol Marbella Estepona Atalaya Park hotel is een prachtig ruimtelijk viersterrenhotel gelegen aan de Spaanse Costa del Sol, tussen Estepona en Marbella in. Het hotel ligt in een rustige omgevingen biedt een adembenemend uitzicht op de Middellandse zee. Mede dankzij de rustige omgeving is het ook ideaal om de inbegrepen huurauto te gebruiken.  

Het hotel heeft een moderne en stijlvolle uitstraling, met goed onderhouden faciliteiten en aandacht voor detail. Het interieur is smaakvol ingericht en straalt pure comfort en luxe uit. Recent heeft het hotel splinternieuwe kamers gerealiseerd in het hotel, ruik de nieuwigheid nog! 

Faciliteiten 

In het hotel vindt u een scala aan faciliteiten. Zo kunt u genieten van meerdere zwembaden, waaronder een groot buitenzwembad. Bij het grote buitenzwembad kunt u gebruiken maken van de fijne ligbedden en eventueel een parasol. Zin om naar het strand te gaan? U bent binnen enkele voetstappen bij het strand! Ook hier kunt u weer gebruik maken van de ligbedden en parasols. Daarnaast kunt u bij het hotel ook terecht voor sportieve activiteiten zoals fitnessfaciliteiten. 

Gastronomie 

Zodra de avond nadert, heeft u ruime keus om te dineren bij het hotel. U kunt namelijk aanschuiven bij twee internationale buffetrestaurants en een A-la-carterestaurant. Ook kunt u na het eten een heerlijk drankje nuttigen bij één van de twee bars. Ze hebben een gezellige binnenbar en een leuke bar aan het zwembad.  

Ligging 

Vanaf luchthaven Malaga bent u circa 60 kilometer verwijderd van het hotel. De eerste golfbaan heeft u al op 2 kilometer afstand van het hotel en het centrum van Estepona op 13 kilometer vanaf het hotel.  

Golfen in de buurt 

In de buurt van het hotel vindt u prachtige golfbanen die in ons weekpakket inbegrepen zijn. Zo kunt u spelen op de drie banen van Villa Padierna (Los Flamingos, Alferini, Tramores), Atalaya Old, Atalaya New, Valle Romano GC en Marbella Golf & Country.