Vidago Palace Hotel

Vidago Palace 

Het luxueuze Vidago Palace is een luxe hotel, gevestigd in een eeuwenoud paleis, in het hart van het Vidago Thermal Park, omgeven door bergen en bossen, met een sfeer vol glamour en elegantie. Aanvankelijk stond het bekend om zijn thermale baden, vanwege de uitstekende kwaliteit van het water, maar tegenwoordig is het een 5 sterrenhotel dat gasten een uitstekende service biedt. Een moderne spa en een unieke golfbaan, ontworpen door de beroemde architect Philip Mackenzie Ross. De combinatie van een paleis met uitstekende thermale behandelingen en een uitdagende golfbaan maakte het Vidago Palace Hotel tot een van de meest prestigieuze Europese resorts in de periode van de Tweede Wereldoorlog. Als in een betoverende wereld nodigt het Palace je uit voor onvergetelijke ervaringen, waar de verfijning en pracht van de ruimtes worden gekenmerkt door de charme en romantiek van de Belle Époque. 

Gastronomie 

Het imposante hoofdrestaurant “Salão Nobre” is een van de meest mooie en verfijnde ruimtes van het Vidago Palace Hotel. Het was ooit het toneel voor grote en luxe feesten, maar is nu omgetoverd tot een gastronomisch restaurant. Een gigantisch handgemaakt wollen tapijt (Beiriz) (200 m2), omlijst door een vloer, bedekt de vloer. Goudkleurig behang, met groenten en vogels gestileerd in witte waterverf, fleurt de ruimte op. Een binnen balkon omlijst deze enorme hal. S’Avonds verlichten originele kroonluchters van brons en kristal de ruimte. 

De verfijnde keuken van Salão Nobre bestaat uit traditionele gerechten uit het noorden van Portugal die zijn gedeconstrueerd en geherinterpreteerd om een verfijnd staaltje van het beste menu uit de regio te bieden. 

Vidago Palace Golf Club 

Vidago Palace Golf Club, gelegen in de idyllische omgeving van Vidago, Portugal, is een buitengewone golfbestemming die naadloos samenvloeit met de weelderige omgeving van het Vidago Palace Hotel. De golfbaan, omgeven door het weelderige landschap van Trás-os-Montes, biedt golfers een onvergetelijke ervaring te midden van historische charme en natuurlijke schoonheid. Het ontwerp van de golfbaan combineert uitdagende holes met panoramische uitzichten op het omringende platteland, waardoor het een betoverende bestemming is voor golfers van alle niveaus. Met zorgvuldig onderhouden fairways en greens, strategisch geplaatste bunkers en een ontspannen atmosfeer, belooft Vidago Palace Golf Club niet alleen een uitdagende ronde, maar ook een verrijkende en schilderachtige golfervaring voor degenen die de sport waarderen. Na het golfen kunnen gasten genieten van de luxe voorzieningen van Vidago Palace Hotel, waaronder spa-behandelingen en gastronomische hoogstandjes, waardoor het een complete en onvergetelijke ervaring wordt.