Geldteruggarantie

Wilt u weer plannen maken voor een mooie golfreis? Houdt de onzekerheid u tegen? Dan bieden wij hiervoor nu de oplossing!

Als Golftime een geboekte golfreis moet annuleren, zal Golftime de (aan)betaling terugbetalen binnen twee weken nadat u geïnformeerd bent dat de reis niet uitgevoerd kan worden. Er zal dus geen voucher worden uitgegeven. Geldteruggarantie dus!

Bekijk alle heerlijke golfreizen en boek vandaag nog!

Hierbij gelden de volgende voorwaarden:

  • Golftime annuleert de reis vanwege een oranje of rood reisadvies voor de geboekte bestemming, uitgegeven door het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken. Golftime bekijkt het reisadvies 5 dagen voor vertrek op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reisadviezen. Geldt een oranje of rood reisadvies binnen 5 dagen voor vertrek, dan heeft u uiteraard ook recht op geldteruggarantie.
  • Geldig op alle nieuwe boekingen, gemaakt vanaf 01.01.2021.

De Geldteruggarantie geldt niet:

  • Als er lokale, beperkende maatregelen gelden of worden ingevoerd zoals het dragen van mondkapjes, een avondklok of sluiting van faciliteiten buiten de accommodatie, zoals de horeca of anderszins. Golftime heeft daar immers geen invloed op.
  • Als de reis door de hoofdboeker zelf wordt geannuleerd. In dat geval gelden namelijk de reguliere annuleringskosten. Wanneer deze annuleringskosten lager zijn dan het reeds betaalde bedrag, dan wordt het restantbedrag teruggestort op uw rekening. Zijn deze annuleringskosten hoger dan het reeds betaalde bedrag, dan moet het restbedrag direct na het annuleren worden voldaan.