Wie zijn wij?

Als een echte ‘travel caddy’ zijn wij al ruim 21 jaar uw partner in golfreizen. Golftime staat voor deskundig en eerlijk advies op maat. Maak gebruik van onze deskundigheid en samen vinden wij uw ideale golfvakantie. Golftime bezoekt de golfbestemming zeer regelmatig en hierdoor kunnen wij u goed van dienst zijn met het samenstellen van uw droomreis. Wij zijn aangesloten bij Stichting Garantiefonds Reisgelden en het Calamiteitenfonds, waardoor u met een gerust hart uw golfreis boekt.

  • Ruim 21 jaar de specialist in golfreizen
  • Al meer dan 50.000 tevreden reizigers – gemiddelde beoordeling 8,4
  • Persoonlijk advies en contact
  • Aangesloten bij SGR, Calamiteitenfonds en IAGTO

Stichting Garantiefonds Reisgelden

Golftime B.V. KvK nr. 32097679 is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGRgarantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis.”

Per 1 februari 2021 voert de SGR een verplichte consumentenbijdrage in van € 5,- per persoon, per boeking. Deze bijdrage is bedoeld om het vermogen van de SGR weer op peil te brengen. Het vermogen was als gevolg van faillissementen onder een bepaald niveau gekomen en om in de toekomst toch aan de garantieverplichtingen te kunnen voldoen, wordt nu deze bijdrage opnieuw ingevoerd. Wij zullen deze bijdrage aan het SGR moeten afdragen en zullen deze netto aan u doorberekenen. 

Calamiteitenfonds

Golftime B.V. (KvK nr. 32097679) is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. Binnen de grenzen van de garantieregeling van het Calamiteitenfonds vallen de op deze internetsite  gepubliceerde reizen onder de garantie van het Calamiteitenfonds. Deze garantie houdt in dat u als consument die deelneemt aan een door ons georganiseerde reis:

– (een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;

– de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.”

Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Europeesche Verzekeringen

Nog steeds gaan te veel mensen onverzekerd of onvoldoende verzekerd op (golf)vakantie. Mocht er iets gebeuren, kunnen de gevolgen groot zijn. Veelal lopen schades immers op tot boven de reissom zelf. Met een reis- en annuleringsverzekering voorkomt u een financiële strop. Graag adviseren wij u bij het afsluiten hiervan. U bent voor een reis- en annuleringsverzekering bij Europeesche Verzekeringen aan het juiste adres. Europeesche Verzekeringen heeft voor iedere reiziger een passende verzekering. Door de jarenlange ervaring is Europeesche Verzekeringen  een wereldwijde marktleider op gebied van reisverzekering en hulpverlening!

U kunt de reis- en annuleringsverzekeringen telefonisch en/of per e-mail bij Golftime afsluiten.

IAGTO (International Association of Golf Tour Operators)

Golftime is aangesloten bij de IAGTO, de wereldwijde branchorganisatie voor de toeristische golfsector. Aangesloten leden zijn met name professionele (golf-)reisorganisaties, golfresorts en golfbanen. IAGTO initieert onder andere(markt-)onderzoeken  en organiseert jaarlijks de grootste reisvakbeurs voor aangesloten leden.