Assoufid Golf

In een betoverende omgeving op slechts tien kilometer van de medina van Marrakech is de Assoufid Golf Club een opwindende en gevarieerde golfbestemming. Deze 18-holes, par-72 golfbaan, bezaaid met palmbomen, cactussen en olijfbomen, ligt in een natuurlijk golvend woestijngebied en biedt een adembenemend uitzicht op de hoge toppen van het Atlasgebergte. 

Real Club de Sevilla

Real Club Sevilla Golf staat bekend om zijn uitstekende kwaliteit en wordt erkend als één van de beste golfbanen van Europa. Grote wereldwijde evenementen ondersteunen zijn prestige en consolideren het als één van de beste internationale golfbanen. Deze bevoorrechte enclave heeft ongeëvenaarde sportfaciliteiten en maakt het de ideale plek om te sporten en ervan te… Lees verder Real Club de Sevilla

Golfpark De Turfvaert

De baan is vriendelijk voor de beginnende golfer en tegelijk uitdagend voor de geoefende speler. De Turfvaert is een ‘nieuwe klassieker’ en wil jou golf laten beleven zoals wij denken dat golf bedoeld is; rust, gezelligheid en gastvrijheid.

Golfpark de Loonsche Duynen

Te midden van de natuurgebieden de Loonse en Drunense duinen ligt het schitterende golfpark de Loonsche Duynen. De 18-holes baan is extra uitdagend door de aanwezigheid van verschillende waterpartijen, bunkers, bossen en lange holes. Hierdoor is de baan een echte uitdaging voor iedereen!

Penina Resort Course

Een 9 holes baan die goed te spelen is voor beginners, maar speelt u 18 holes dan is hij erg uitdagend met een lengte van 5964 meters vanaf de back tees.