Zaudin

Zaudin Golf Club ligt op 10 minuten van het centrum van Sevilla. Vanuit de baan en vanaf het terras wordt u getrakteerd op een prachtig uitzicht. Een erg leuke baan!

Real Club Pineda de Sevilla

Real Club de Golf Pineda de Sevilla is een golfbaan met 18 holes gelegen op 3 km van Sevilla en geopend in 1939. De golfbaan is grotendeels vlak, maar volgt een lichte helling naar de Guadiara-rivier. De fairways zijn breed en worden gescheiden door een overvloed aan vegetatie en bomen, met name palmen en dennen.… Lees verder Real Club Pineda de Sevilla

Penina Resort Course

Een 9 holes baan die goed te spelen is voor beginners, maar speelt u 18 holes dan is hij erg uitdagend met een lengte van 5964 meters vanaf de back tees.

Golfbaan de Swinkelsche

Golfbaan de Swinkelsche staat voor natuur, rust en ruimte. De golfbaan heeft brede fairways, een goede routing, grote greens met flinke glooiingen en grote bunkers met grillige randen, bos, heide en water. De Swinkelsche heeft het gehele jaar zomergreens en –tees waardoor de golfbaan het gehele jaar met buggy en trolley bespeelbaar is.

Nuevo Portil Golf

Nuevo Portil is een zeer technische golfbaan met veel waterhindernissen en bomen. Elke hole is een belevenis op zich en doet je de omringende bebouwing gemakkelijk vergeten.