Lighthouse Golf & Spa Resort

Het luxe vijfsterrenhotel Lighthouse Golf & Spa ligt op een spectaculair plateau boven op de torenhoge witte kliffen met adembenemend uitzicht over de glinsterende blauwe Zwarte Zee. 

Canonnier Beachcomber Golf Resort & Spa

Het Canonnier Beachcomber Golf Resort & Spa is een schitterend resort gelegen aan de noordwestkust van Mauritius, een idyllisch eiland in de Indische Oceaan. Als onderdeel van de gerenommeerde Beachcomber Hotels & Resort-groep staat dit resort bekend om zijn prachtige accommodatie.

Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa

In het hart van de schitterende parel van de Indische Oceaan, het betoverende eiland Mauritius, ligt een oase van rust en weelde – Paradis Beachcomber Golf Resort & Spa. Dit adembenemende toevluchtsoord, genesteld aan de zuidwestkust van het eiland, is als een verborgen juweel dat wacht om ontdekt te worden.

Palmares Signature Appartmenten

Palmares Signature Appartementen  De Palmares Signature Apartmenten zijn gelegen op een fantastische locatie met een adembenemend uitzicht. Ze bevinden zich aan de kust naast de golfbaan.   1-slaapkamer appartement: de prachtige appartementen zullen u niet tekortdoen. Zo zijn de appartementen van alle gemakken voorzien en superluxe. Zo beschikt u over een mooie ruime slaapkamer en… Lees verder Palmares Signature Appartmenten

The View Hotel

Het The View Hotel is een prachtig hotel gelegen in Agadir, een bruisende kuststad in Marokko. Dit vijfsterrenhotel biedt een combinatie van moderne luxe en traditionele Marokkaanse gastvrijheid.