Zaudin

Zaudin Golf Club ligt op 10 minuten van het centrum van Sevilla. Vanuit de baan en vanaf het terras wordt u getrakteerd op een prachtig uitzicht. Een erg leuke baan!

Real Club Pineda de Sevilla

Real Club de Golf Pineda de Sevilla is een golfbaan met 18 holes gelegen op 3 km van Sevilla en geopend in 1939. De golfbaan is grotendeels vlak, maar volgt een lichte helling naar de Guadiara-rivier. De fairways zijn breed en worden gescheiden door een overvloed aan vegetatie en bomen, met name palmen en dennen.… Lees verder Real Club Pineda de Sevilla

Keppelse Golfclub

De Keppelse ligt in een landelijke omgeving en beschikt over 18 holes. U speelt langs prachtige bosranden en uitdagende waterpartijen. Op de ‘oude’ 9 wordt u uitgedaagd door de smalle fairways en lastige greens. Op de ‘nieuwe’ 9 maken het geaccidenteerde en open terrein (wind) het u lastig.

Domaine de Cr̩cy РVignoly

Vignoly is een glooiende, uitdagende baan met veel water en bunkers. Het is de enige golfbaan in Frankrijk die ontworpen is door Arnold Palmer.

Killarney Golf – Mahony’s Point

Killarney Golf & Fishing Club Mahony’s Point ligt op dezelfde prachtige plek als zusterbaan Killeen, maar alleen de finishing holes grenzen direct aan het meer. Geweldige sfeer en prachtig bomenbestand.