Barcelo Costa Ballena – Iron shirt of Golf – Wintertraining ”Getraind zelfvertrouwen”

Ben je een leergierige golfer die verlangt naar meer en bereid is daarvoor te werken? Zoek je een trainingsweek met intensieve begeleiding van pro en mental coach in een groep gelijkgestemde gevorderde golfers? Ga dan mee met een trainingsreis van Iron Shirt of Golf. Tijdens deze meerdaagse training van Iron Shirt of Golf train je in lijn met de twee Growth Fundamentals (die ten grondslag liggen aan een Leven Lang Steeds Beter Golf) en veel technieken en trainingsprincipes die daaruit voortvloeien:

  • Verbeter je swing aanzienlijk dankzij Swing Fundamentals die alle topgolfers in hun swing hebben zitten, maar die je vrijwel nergens leert.
  • Maak je swing change simpeler en je nieuwe swing sneller herhaalbaar dankzij de True Practice Fundamentals: trainen, spelen en presteren wordt gezonder, leuker en vooral effectiever dankzij deze tijdloze trainingsprincipes.
  • Ervaar hoe je die swing succesvol meeneemt naar de baan en er daar onder steeds meer omstandigheden op kunt vertrouwen, dankzij Inner Fundamental 1 (Getraind Zelfvertrouwen). Deze mentale basisvaardigheden zijn nét zo belangrijk als een goede grip.
  • Maak moeiteloos minder 3-putts (en steeds meer 1 -putts!) dankzij grensverleggende Putting Fundamentals.

Brook Lodge

Het levendige centrum van Killarney trekt golfers van over de hele wereld. Brook Lodge is een keurig, rustig gelegen viersterrenhotel op 2 minuten lopen van de gezellige bars en restaurants van het stadje. Het telt slechts 30 onlangs gerenoveerde en ruime kamers. In de lounge knappert een haardvuur en het hotel heeft een bistro en heuse cocktailbar. Parkeren kan er gratis voor de deur. Brook Lodge is dus het ideale hotel voor wie optimaal van de golfbanen en gezelligheid van Killarney wil genieten. 

Wellness Hotel Golf Resort Zuid Drenthe – SingleGolfers.nl

Golfweekend Drenthe

De SingleGolfers.nl weekenden zijn de toppers onder de evenementen: gezellig, drukbezocht en geschikt voor golfers van elk niveau.

Op 26 en 27 juni 2021 organiseren we wederom een golfweekend in Drenthe. Hierbij combineren we twee hele mooie banen in Noord-Nederland: De Gelpenberg en Zuid-Drenthe. Gelegen in een prachtige natuurlijke omgeving van heide en bos met heel veel variatie. Naast golf natuurlijk ook aandacht voor een mooi golfresort en lekker eten en drinken.  Kortom: een sportief en gezellig weekend met andere leuke single golfers in een mooie golfomgeving. 

Hipotels Gran Playa de Palma

Hipotels Gran Playa de Palma ligt in het levendige Playa de Palma en is de perfecte uitvalsbasis voor een golfreis met alles binnen handbereik. Maak gebruik van de heerlijke spafaciliteiten na een ronde golf, en schuif vervolgens aan in het restaurant van het hotel, of in één van de vele restaurantjes in de omgeving.