Hotel Faro a Lopesan Collection

Beleef een unieke ervaring tijdens uw volgende vakantie in Hotel Faro, een Lopesan Collection Hotel in een bevoorrechte enclave in het zuiden van het eiland Gran Canaria, naast de mooie vuurtoren van Maspalomas.

Be Live Collection Marrakech

Met zijn prachtige ligging en een breed scala aan faciliteiten, biedt het Be Live Collection Marrakech Adults Only hotel een perfect toevluchtsoord voor volwassenen in het betoverende Marrakech, Marokko. Waar ze u een onvergetelijke en alleen voor volwassenen bestemde vakantie-ervaring bieden! Dit luxueuze resort is een oase van rust en verfijning, perfect geschikt voor gasten die op zoek zijn naar ontspanning en verwennerij. 

Vichy Celestine Hotel & Golf Resort

Welkom bij het Vichy CĂ©lestin Spa Hotel in Casablanca, Marokko, waar ze jou een geweldige wellness-ervaring bieden!  

Het hotel is gunstig gelegen in het hart van Casablanca, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot de bruisende stad en haar culturele schatten. Tegelijkertijd biedt het resort een rustige en serene omgeving, weg van de drukte van het stadsleven, waar je je kunt onderdompelen in totale ontspanning en wellness. 

La Galiana Golf Resort

Het mooie 4-sterren La Galiana Golf resort ligt in Barraca de Aguas Vivas. Dit hotel is een rustige adults only accommodatie met prachtig uitzicht over de bergen. Daarnaast is dit hotel van alle gemakken voorzien. Zo heeft het hotel een binnen- en buitenzwembad, ruim en mooi terras, restaurant met fantastisch uitzicht en een poolbar.  Het… Lees verder La Galiana Golf Resort

Borgo di Luce I Monasteri Golf Resort & Spa

Een 5-sterren hotel in het afgelegen Siracusa. Borgo di Luce I Monasteri is gehuisvest in een villa die ooit een Benedictijner klooster was, daarna het huis van adellijke families, waaronder de Catalanen en baronnen van Melilli. Vervolgens omgebouwd tot een  toevluchtsoord in de buitenwijken van Syracuse. Een stad met een duizendjarige geschiedenis, omgeven door groene citrusgaarden, palmbomen, johannesbroodbomen en olijfbomen. Alles is aanwezig voor een heerlijke golfvakantie. Een 18 holes par 71 golfbaan, grote Spa, binnen- en buitenzwembaden en 102 kamers voorzien van alle comfort met uitzicht op het Siciliaanse platteland.