Golf Lodge Drentsche – Singlegolfers.nl

Word wakker midden in de natuur met prachtig uitzicht over de fairway of water- en bospartijen, direct aan de 27- holes Drentsche Golf & Country Club. De Golf Lodges zijn uniek en van hoge kwaliteit met een modern interieur waarbij gebruik is gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. Een golfvakantie naar de Golf Lodge is voor iedere golfer die wil genieten van de 27 holes golfbaan, zich culinair wil laten verwennen en wil overnachten in een luxe kamer. Op 10 minuten rijafstand ligt bierbrouwerij Maallust voor een rondleiding en uiteraard gevolgd door een bierproeverij!

Hotel Elba Estepona & Spa – Singlegolfers.nl

Golfweek Costa del Sol 23 t/m 29 maart 2023

Bij samenstelling van deze reis gingen we voor nóg meer luxe dan gebruikelijk; met het prachtige 5* resort Elba Estepona Hotel & Spa. Met nog betere en zeer gevarieerde golfbanen De golfer gaat deze week echt verwend worden! Elba Estepona heeft een hele goede keuken, met twee specialiteitenrestaurants. Het resort ligt enkele kilometers buiten de stad Estepona, direct aan zee in de populaire Costa del Sol. 
Een golfreis met SingleGolfers.nl staat voor een gevarieerd golfprogramma met voldoende mogelijkheid voor ontspanning. Alles in een ongedwongen sfeer, in goed gezelschap van leuke singles.

Programma
23 mrt. reisdag en aankomst Hotel Elba Estepona & Spa
24 mrt. toernooidag 1 op Golfclub Valle Romano
25 mrt. toernooidag 2 op El Paraiso Golf
26 mrt. toernooidag 3 op Marbella Golf & Country Club
27 mrt vrije dag
28 mrt toernooidag 4 op Almenara golf, ’s avonds price giving dinner
29 mrt reisdag naar Nederland

Prijs € 1.369, -. Niet-SingleGolfers.nl leden prijs is € 1.385, – inclusief 4 maanden lidmaatschap van SingleGolfers.nl. Aantal deelnemers: maximaal 24 (12 dames/ 12 heren).

Precise Resort El Rompido – SingleGolfers.nl

Precise Resort El Rompido is een uniek en schitterend golfhotel pal aan de twee prachtige El Rompido golfbanen. Door de verhoogde ligging heeft u vanuit uw kamer, het zwembad en de terrassen een panoramisch uitzicht over de golfbanen, de lagune en de zee.

Hotel du Golf Saint Omer – SingleGolfers.nl

Golfreis Frankrijk

Golfen & genieten in la Douce France!
Na de succesvolle golfreis in 2021 keren we graag naar Frankrijk terug! We verblijven 17 t/m 21 mei op Saint Omer, met hotel en golfbaan, op 2 uur rijden van de Nederlandse grens. De golfbaan is naast het hotel gelegen, een heerlijke uitvalsbasis voor een 5-daags verblijf. Ter afwisseling combineren we dit met golf op Wimereux, een mooie linkscourse aan de kust. Deze autogolfreis biedt verblijf in een uitstekend hotel, golf op goede banen en natuurlijk leuk en sportief gezelschap van andere single golfers.