Mercure Hotel Krefeld – SingleGolfers.nl

Door de grote belangstelling hebben we deze zomer een 3e golfweekend gepland.  
De bestemming is nieuw maar zo dichtbij vanuit Nederland; we verblijven in Mercure hotel Krefeld, Duitsland. We golfen 2 dagen op Elfrather Mühle en Mühlenhof Golf & Country Club. Golfen in een mooie natuurlijke omgeving en een fijn verblijf met gelijkgestemde singles, je bent er echt even helemaal uit. Ga jij mee op golftrip naar Duitsland voor een heel gezellig weekend op de golfbaan? De samenwerking met Golftime zorgt voor een bijzonder scherp geprijsde deal en de zekerheid van de garantiefondsen. 

Golf Lodge Drentsche – Singlegolfers.nl

Word wakker midden in de natuur met prachtig uitzicht over de fairway of water- en bospartijen, direct aan de 27- holes Drentsche Golf & Country Club. De Golf Lodges zijn uniek en van hoge kwaliteit met een modern interieur waarbij gebruik is gemaakt van natuurlijke en duurzame materialen. Een golfvakantie naar de Golf Lodge is voor iedere golfer die wil genieten van de 27 holes golfbaan, zich culinair wil laten verwennen en wil overnachten in een luxe kamer. Op 10 minuten rijafstand ligt bierbrouwerij Maallust voor een rondleiding en uiteraard gevolgd door een bierproeverij!

Precise Resort El Rompido – SingleGolfers.nl

Precise Resort El Rompido is een uniek en schitterend golfhotel pal aan de twee prachtige El Rompido golfbanen. Door de verhoogde ligging heeft u vanuit uw kamer, het zwembad en de terrassen een panoramisch uitzicht over de golfbanen, de lagune en de zee.

Hotel du Golf Saint Omer – SingleGolfers.nl

Golfreis Frankrijk

Golfen & genieten in la Douce France!
Na de succesvolle golfreis in 2021 keren we graag naar Frankrijk terug! We verblijven 17 t/m 21 mei op Saint Omer, met hotel en golfbaan, op 2 uur rijden van de Nederlandse grens. De golfbaan is naast het hotel gelegen, een heerlijke uitvalsbasis voor een 5-daags verblijf. Ter afwisseling combineren we dit met golf op Wimereux, een mooie linkscourse aan de kust. Deze autogolfreis biedt verblijf in een uitstekend hotel, golf op goede banen en natuurlijk leuk en sportief gezelschap van andere single golfers.