Hotel Kaya Belek – Singlegolfers.nl

De eerste reis van SingleGolfers.nl in 2024 gaat naar de mooie golfregio Belek in Turkije. Dat is golfen in een luxe omgeving op de beste golfbanen van het land. Tijdens dit 8-daags verblijf golfen we 5 dagen op de uitstekende golfbanen Kaya Palazzo, Lykia Links en als klap op de vuurpijl op de Montgomorie Maxx Royal Golf  Course, de beste baan van Turkije. Sportief bezig, culinair en luxueus genieten én lekker ontspannen aan de Turkse Riviéra, dat karakteriseert deze golfreis. Zoals altijd in gezelschap van een leuke groep single golfers.

De regio Belek is een gebied met mooie hotels, gelegen aan de hagelwitte zandstranden van de Middellandse Zee. Direct daaraan grenzen maar liefst 16 golfbanen die deels verscholen gaan in prachtige eucalyptus- en naaldboombossen. De schitterende golfbanen, mooie en sfeervolle omgeving maken dit de ideale locatie voor deze golfreis.

Programma
13 febr. reisdag, aankomst in hotel Kaya Belek 
14 febr. toernooidag 1 op Kaya Palazzo  
15 febr. toernooidag 2 op Lykia Links Golf
16 febr. toernooidag 3 op Kaya Palazzo
17 febr. vrije dag/ optioneel golf (starttijden geboekt)
18 febr. toernooidag 4 op The Montgomerie Maxx Royal 
19 febr. toernooidag 5 op Kaya Palazzo, ‘s avonds: ‘price giving dinner’
20 mrt. terugreis naar Nederland

Prijs € 1.189,-
De niet SingleGolfers.nl leden prijs is € 1.219,- inclusief 4 maanden lidmaatschap. Er zijn 24 plaatsen (12V/ 12M).

Golf Lodge Drentsche – Singlegolfers.nl

Golfweekend Drenthe 2024

19 – 20 jul 2024
Maximaal 27 deelnemers
Zeijerveen (Assen)

SingleGolfers.nl leden worden na het inloggen doorgeleid naar de inschrijfpagina.

De SingleGolfers.nl weekenden zijn druk bezocht, gezellig en geschikt voor golfers van elk niveau. Je bent er ook echt even helemaal uit in gezelschap van andere leuke single golfers! In 2024 organiseren we opnieuw een 2-daags golfevenement op De Drentsche Golf & Country Club. In de prachtige bosrijke omgeving ligt deze 27 holes golfbaan, een ideale locatie om te genieten van 2 dagen golf. Er wordt overnacht in de Drentsche Golf lodges, direct aan de golfbaan. Word wakker midden in de natuur met prachtig uitzicht over de fairway of waterpartijen direct aan de golfbaan!

Arrangement:

  • 2 x 18 holes op de Drentsche Golf & Country Club
  • 1 nacht verblijf in de Golf lodges (o.b.v. single kamerbezetting zonder verdere toeslagen)
  • 3-gangen diner 19 juli 
  • Ontbijt 20 juli
  • Lunchpakket 20 juli
  • Golfprijzen
  • Reisbegeleiding SingleGolfers.nl

Prijs € 345, – 
Niet-leden kunnen tevens inschrijven, de prijs bedraagt € 359,- en men ontvangt tevens vrijblijvend 4 maanden het lidmaatschap van SingleGolfers.nl op proef. Exclusief: vervoer, overige verblijfskosten, huur buggy’s. Er zijn maximaal 28 plaatsen. 

Maria Nova Lounge Hotel – SingleGolfers.nl

Oud en Nieuw vieren met leuke golfers?
Met golf op 5 topbanen in de Algarve?
Op een prachtige locatie in Zuid-Europa?

Schrijf je dan in voor de altijd populaire SingleGolfers.nl Oud en Nieuw golfreis naar het sfeervolle stadje Tavira in Portugal. Van 28 december 2023 t/m 4 januari 2024 verblijven we hier voor een heerlijke week golf op de banen van Quinta da Ria, Quinta de Cima, Castro Marim, Quinta do Vale en de nieuwe topbaan Ombria. Allemaal zeer goed goede banen, het jaar rond in topconditie. 
Als verblijf hebben we gekozen voor het charmante Maria Nova Lounge hotel hartje Tavira. Sfeervol en op loopafstand van bezienswaardigheden en gezellige horeca. Natuurlijk ontbreekt een spetterend Oudjaarsprogramma niet tijdens deze golfreis.

Golfen en reizen met SingleGolfers.nl staat voor een gevarieerd golfprogramma met voldoende mogelijkheid voor ontspanning. Alles in een ongedwongen sfeer, in goed gezelschap van singles en sportsingles.  

Programma (indeling speeldagen onder voorbehoud)
28 dec. reisdag, aankomst in Maria Nova Lounge Hotel **** in Tavira
29 dec. toernooidag 1 op Quinta da Ria
30 dec. toernooidag 2 op Castro Marim
31 dec. toernooidag 3 op Quinta do Vale
1 jan. vrije dag  
2 jan. toernooidag 4 op Quinta da Cima
3 jan. Slotdag van het toernooi op Ombria
4 jan. terugreis naar Nederland

Prijs € 1.669, –
Niet SingleGolfers.nl leden prijs is € 1.695, – inclusief 4 maanden lidmaatschap. Max. 24 plaatsen (12V/ 12M). Benieuwd naar reacties van deelnemers aan vorige reizen? Lees hier de reacties of bekijk één van onze filmpjes op (link is external)YouTube als sfeerimpressie.